Start-up: PrezenttStart-up: Prezentt

Herken je dit: je geeft een prachtige presentatie en je publiek is erg geïnteresseerd. Dat is fijn. Maar hoe vang je al die geïnteresseerden op en zorg je er voor dat je geen lead mist?

 

Want na je presentatie krijg je wat business kaartjes in je handen gedrukt en begint het moeilijke werk: wie had welke vraag? Wie contacteer je eerst? Met Prezentt zijn deze zorgen verleden tijd. Want terwijl jij je presentatie geeft, worden vragen en contactgegevens van je toehoorders automatisch geregistreerd.  

 

Het werkt als volgt: als je deelnemers aankomen, laden ze via een QR-code je presentatie op met hun smartphone of tablet en connecteren met jou op sociale media. Tijdens je presentatie nemen ze notities en schrijven ze vragen en ideeën op die ze met jou kunnen delen. Je kan hen ook toegang geven tot extra informatie of extra aanbiedingen. Na afloop van je presentatie heb je meteen alle contactgegevens van je toehoorders en krijg je een mooi dashboard met wie het meeste geïnteresseerd was en wie je best als eerste contacteert.  

 

Jij hoeft dus alleen te zorgen voor een super goede presentatie en Prezentt zorgt voor de rest. Test het gratis uit met 4 presentaties per jaar.  

 

In deze reeks 'Start-up' ontdekken we starters met een innovatief aanbod dat nuttig is voor de eventsector.


www.prezentt.com

04-11-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Holger Omlor [HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie]Weer een losse app voor een functionaliteit die eigenlijk in een goed, geïntegreerd event handling systeem thuis hoort... ben benieuwd hoe andere mensen hierover denken!

2014-11-06 - 12:31uLees ook

Waarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebbenWaarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebben
Best of 2017: 19 meest bekeken video'sBest of 2017: 19 meest bekeken video's
Ontdek event-trends en innovaties tijdens ECdaysOntdek event-trends en innovaties tijdens ECdays
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 08-01Senior Project Engineer
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant
 2. 08-01Junior Project Engineer
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant
 3. 08-01Projectleider Podiumbouw
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant