Video doet je event verder leven

Video doet je event verder leven

Dans-, muziek- of theatervoorstellingen en evenementen zijn meestal geen lang leven beschoren. Eens het event voorbij, blijven nog wat herinneringen en foto's. Toch kan je je evenement een tweede leven geven. Met een professionele en beklijvende filmopname en het juiste kanaal bereik je een nieuw publiek. 

 

VideoCrew is gespecialiseerd in multicam opnames van culturele voorstellingen en evenementen. Vanuit verschillende standpunten filmen ze de voorstelling of het event met meerdere camera's. Die opnames leveren een rijke variatie aan beelden op. Daarmee gaat het bedrijf aan de slag in postproductie. Het resultaat: een professionele en beklijvende registratie. Deze kan je op je website plaatsen of je YouTube kanaal en promoten via sociale media.  

 

Promovideo

Wil je je publiek warm maken om je volledige voorstelling in filmvorm of live te bekijken, zorg dan ook voor een korte promotievideo. Met enkele highlights uit je optreden, veelzeggende  sfeerbeelden, enthousiaste reacties van je publiek of interessante quotes van je creatieve team, creëer je een extra trigger.  

 

 

Ook op tv

Ken je de nieuwe cultuurzender Cultuur 7 al? Deze zender wil een platform zijn voor alle kunstvormen die bij populaire media geen plaats hebben: klassiek, kunst, opera, theater, dans, cultuur, debat, docu,... De zender heeft er alle belang bij dat cultuurliefhebbers geïnformeerd en geactiveerd worden of blijven. VideoCrew heeft een unieke samenwerking opgezet met deze cultuurzender waardoor het zijn klanten uitzendpakketten kan aanbieden tegen heel voordelige tarieven. De producties die VideoCrew maakt zijn immers ook geschikt voor uitzending op televisie. Hiermee geef je je culturele event ook een tweede leven op tv. 

 

 

www.videocrew.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties