Nieuwe multifunctionele eventlocatie Classic Park op dreef

Nieuwe multifunctionele eventlocatie Classic Park op dreef

In april van dit jaar opende het grootste exclusieve automobielmuseum van Nederland, in Boxtel haar deuren onder de naam Classic Park.

 

Sinds de opening wisten vele bezoekers deze multifunctionele locatie te bereiken, waaronder ook de zakelijke markt. Want met meerdere congres- en eventruimtes, een automuseum, drive through, lounge & restaurant én een grootschalig outdoor terrein is Classic Park met recht een multi-inzetbare locatie, geschikt voor de particuliere bezoeker tot groepen van 5.000 personen.

 

Voorzien van de nieuwste voorzieningen, worden de verschillende congres- en eventruimtes onder meer ingezet door diverse bedrijven onder andere in de automotive branche zoals Porsche, Volvo en Chrysler. Maar ook gewaardeerde evenementenbureaus hebben de locatie inmiddels ontdekt en zijn tevreden over de soepele en servicegerichte samenwerking.

 

Classic Park is geschikt voor zowel besloten als publieke evenementen, waarbij particulieren tevens een hapje kunnen eten in restaurant Miglia Lounge. Zo kan je op zondag 28 september nog een bezoek brengen aan het Alpha Romeo Festival. Houd je meer van muziek dan is het wellicht de moeite waard om in een unieke ambiance het Kerstmuziekgala te bezoeken op 19, 20 of 21 december. Kijk voor een volledig overzicht en alle mogelijkheden van Classic Park op onderstaande website.

www.classicparkevents.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures