Het effect van indoor skydiven als groepsuitje

Het effect van indoor skydiven als groepsuitje

Jaarlijks ontvangt Indoor Skydive Roosendaal honderden groepen uit zowel Nederland als België. Zowel jong als oud, sportief als 'minder' sportief, met zakelijk karakter of bijvoorbeeld sportverenigingen. "Ondanks die diversiteit hebben ze één ding gemeen: ze bevestigen allemaal het effect van een bedrijfssuitje bij Indoor Skydive Roosendaal."

 

Het meervoud van lef is leven. Uit je comfortzone komen en je grenzen opzoeken is spannend, maar geeft ook een voldaan gevoel achteraf. Indoor skydiven is geen alledaagse activiteit voor de meeste mensen. Het gevoel van vrijheid, het ervaren wat de kracht van wind doet met je lichaam, het daadwerkelijk kunnen vliegen, zorgt voor een boost van energie. Iedereen is trots dat ze de uitdaging zijn aangegaan.

 

Groepsdynamiek

Binnen een groep heb je te maken met verschillende persoonlijkheden. Er is altijd wel iemand met een grote mond of iemand die wat meer timide is. "Het grappige effect van een groepsuitje bij Indoor Skydive Roosendaal is dat de groepsdynamiek homogeen wordt. De persoon met de grote mond denkt het indoor skydiven wel 'even' te gaan doen en merkt dat het toch lastiger is dan het was. De meer timide persoon luistert heel goed naar de instructie en vliegt eigenlijk al vrij snel behoorlijk."

 

Plezier onderling

"Naast dat het voor jezelf een hele bijzondere ervaring is, merken we bij groepsuitjes dat het heel erg leuk is om ook naar elkaar te kijken. Er wordt veel gelachen, ook als je even niet aan het vliegen bent. De grappige gezichtsuitdrukkingen in de windtunnel, de kick die iemand krijgt als ze voor het eerst zelf helemaal los vliegen, of juist als iemand een 'verkeerde' beweging maakt."

 

Onvergetelijke herrinnering

"Het beste compliment wat wij ontvangen is dat we horen dat iemand jaren geleden met een groepsuitje bij Indoor Skydive Roosendaal is geweest, en nog vol enthousiasme kan vertellen over de ervaring van zichzelf en haar groepsgenoten."

www.indoorskydive.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe bereid je je eventlocatie voor op het nieuwe normaal?

Hoe bereid je je eventlocatie voor op het nieuwe normaal?

"Pukkelpop is de zoveelste klap in het gezicht van de eventsector"

"Pukkelpop is de zoveelste klap in het gezicht van de eventsector"

Enorme videowall stort in dag voor muziekfestival

Enorme videowall stort in dag voor muziekfestival

Advertenties