JADA events staat sterk

JADA events staat sterk

"Met bescheiden trots kunnen we nu reeds aankondigen dat 2014 een topjaar is voor JADA events. Naast de ingeplande events, blijven de aanvragen binnenstromen. In september en oktober staat een nog nooit gezien aantal evenementen op de planning."

 

"We zijn heel blij dat sinds het bestaan van JADA events, het bedrijf blijft groeien. Zo sterk zelfs, dat we opnieuw een nieuwe collega mogen verwelkomen! Enkele maanden geleden stelden we een vacature open voor een bijkomende creatieve event manager. Uit meer dan 100 kandidaten kozen we opnieuw voor een schoolverlater", vertelt Danny, die samen met Jan het evenementenbureau aanvoert. 

 

"Thomas studeerde dit jaar met onderscheiding af aan de Karel de Grote Hogeschool als event- en projectmanager. Omdat hij, net als JADA events, maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel draagt, behaalde hij ook een MVO attest. Als stagiair sprong hij er direct bovenuit doordat hij niet alleen zeer oplossingsgericht werkt maar ook spontane creatieve ideeën inbrengt", vult Jan aan. 

 

"Bovendien klikte het al snel met onze medewerkers, en een hecht team kan altijd meer aan, en dat gaf de doorslag", verklaart Danny. "Gezien onze groei van de laatste jaren, die dit jaar nog eens in een stroomversnelling terechtkwam, waren we toe aan versterking van het team. Als je ons najaar bekijkt, dan zijn we non stop aan het werk met mooie, grote en complexe events van eind augustus t/m half oktober", gaat Jan enthousiast door. 

 

"We gaan een topper van een najaar tegemoet, en dan zijn we graag voorbereid met een team dat elkaar perfect kan aanvullen en tegen een stootje kan, en daarom zijn we zeer blij met onze recente aanwinst", besluit Danny.

www.jada-events.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures