Nieuwe trend in betalingssystemen op evenementen

Nieuwe trend in betalingssystemen op evenementen

Wisselautomaten voor jetons bestaan al langer. Veel evenementenorganisaties zien het nut van deze automaten wel in, maar vinden de aanschaf ervan (te) complex. Euro Events verhuurt nu ook automatenwagens.

 

De automatenwagen is een aanhangwagen met 2 of 4 automaten, verdeeld over cash- en pinacceptatie. Je dient enkel stroom en een internetaansluiting te voorzien. Aan de automatenwagens kunnen hekwerken bevestigd worden om wachtrijen te vormen. Verder zijn er aansluitmogelijkheden voor bouwhekwerken. De banner boven de wagen kan je personaliseren.  

 

Verhuur

De automatenwagens worden voor een weekend of week op jouw evenement of festival geplaatst en geïnstalleerd. Ter plaatse krijg je de nodige uitleg en telefonische service is steeds inbegrepen in de huurprijs. Hierdoor worden eventuele problemen zo snel mogelijk opgelost. Volledige ondersteuning op locatie is uiteraard ook mogelijk.  

 

Beveiliging

Uiteraard is er ook aan beveiliging van de automatenwagens gedacht. De wagens bevatten tenslotte geld en consumptiemunten, met een behoorlijke waarde. De automatenwagen is voorzien van een noodstroomvoorziening waardoor de wagen volledig blijft functioneren als de stroomtoevoer tijdelijk uitvalt. Tevens is de wagen voorzien van een camera bewakingssysteem dat beelden registreert rondom en binnen in de wagen. De beelden worden 7 dagen bewaard. Daarnaast is de wagen uitgerust met een alarmsysteem dat naast een akoestisch signaal ook een centrale meldkamer informeert bij een inbraakpoging. De meldkamer neemt contact met de huurder op in geval van een melding.  

 

Internet verbinding

De internet verbinding kan op diverse manieren tot stand worden gebracht. De beste en meest stabiele verbinding is die via een vaste aansluiting. Dit is echter niet altijd mogelijk, daarom kun je bij Euro Events ook twee alternatieve oplossingen huren. De meest voor de hand liggende oplossing is een internet verbinding via het mobiele netwerk. De snelheid en stabiliteit is afhankelijk van de kwaliteit van het mobiele netwerk ter plaatse. Een andere mogelijkheid is verbinding via een satelliet schotel. De internet verbinding is nodig om pintransacties mogelijk te maken. De transacties worden de eerstvolgende werkdag ineens rechtstreeks overgemaakt naar de rekening van de organisator. De kosten voor de pintransacties bedragen € 0,19 per transactie.  

 

Verhuurassortiment

De wisselautomaten die in deze wagen geïnstalleerd zijn kunnen ook los gehuurd worden. Daarnaast verhuurt Euro Events onder andere vaste en mobiele pin betaalautomaten, telmachines en telbakken. Ook hebben zij een munten uitgifte machine in 2 maten in het verhuurassortiment.

www.euro-events.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

21 brunch-buffetten waar je gasten dol op zullen zijn

21 brunch-buffetten waar je gasten dol op zullen zijn

Kort geding ID&T 'on hold', sector in gesprek met ministers

Kort geding ID&T 'on hold', sector in gesprek met ministers

België voert Covid Safe Ticket in voor evenementen

België voert Covid Safe Ticket in voor evenementen

Advertenties