TivoliVredenburg officieel geopend door Koning Willem-Alexander

TivoliVredenburg officieel geopend door Koning Willem-Alexander

Niemand minder dan Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft het startschot gegeven voor de opening van TivoliVredenburg. Met een luide gongslag onder een regen van goudsnippers opende de koning in de Grote Zaal persoonlijk het gloednieuwe muziek- en evenementenlocatie. 

 

"U bent het natuurlijk gewend om in een paleis te wonen", sprak directeur Frans Vreeke de Koning toe. "Maar voor ons is het nog nieuw, en tot zover bevalt het prima." Zo'n 1.600 gasten waren getuige bij de officiële opening. Koning Willem-Alexander was niet de enige eregast: o.a. zanger Thé Lau gaf samen met Paskal Jakobsen en zijn band The Scene zijn allerlaatste concert, voor een besloten groep fans en vrienden.

 

"De koning uitnodigen gaat natuurlijk niet zomaar", licht senior commercial manager Martijn Dekker toe. "Dat Willem-Alexander toch heeft besloten naar de opening van TivoliVredenburg te komen, is niet alleen een grote eer. Het is ook zijn erkenning dat TivoliVredenburg een plek is die mensen dichter bij elkaar brengt, dwars door subculturen of andere grenzen heen."

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures