Tom Bellens (ex-The Oval Office) naar Act!events

Tom Bellens (ex-The Oval Office) naar Act!events

Tom Bellens (ex-Guava, ex-The Oval Office) is voortaan managing partner bij eventbureau Act!events en communicatieagentschap Wisenose.

 

Tom brengt niet alleen zijn jarenlange ervaring in het bureau binnen, maar ook zijn kennis als preventie adviseur niveau 2 en opleidingen crisiscommunicatie en rampenmanagement.

 

Veiligheid en creativiteit

"Act!events is al jaren gekend voor zijn kwaliteitsprojecten, ik kan nu helpen om dit proces te vervolledigen. Act!events is nu het eerste Belgische bureau voor live-communicatie waar preventie en veiligheid ingebed zitten in het management. Naast creativiteit is dit een absolute meerwaarde om het succes van events te garanderen", vertelt Tom aan onze redactie. "De klant wil immers meer dan enkel een leuk concept en fun. Niet enkel de belevenis, maar ook de zekerheid dat de gasten en organisatoren geen blauwtje lopen door ontoereikende organisatie of veiligheid. En dat in een integrale benadering."

 

De perfecte match

Tom Bellens en Stefan Czerwatiuk (oprichter Act!events) zijn op alle vlakken complementair. Tom is de eerder rustige controleur die zich vooral bezighoudt met de externe communicatie en klantenservice. Hij werkt ook graag aan events met een sterke inhoud. Stefan is in de eerste plaats de bevlogen creatieveling, de fixer die volop gaat voor de organisatie van events en ze zelf bedenkt. Ook geografisch vullen ze elkaar aan. Dankzij de Gentse roots van Stefan en de Antwerpse background van Tom is het een op en top Belgisch agentschap. Beiden zetten kwaliteit voorop, zowel op vlak van producties en op vlak van mensen. Ze vinden elkaar in de passie voor het vak. En die gaat verder dan de eigen events. Ook door les te geven en het engagement binnen ACC hebben ze beiden een solide basis gesmeed om als partners samen een mooi nieuw verhaal in de eventsector te schrijven.

 

Stefan: "Dankzij onze gedeelde passie voor live-communication heb ik Tom jaren geleden leren kennen. Tom zijn inbreng geeft ons beiden en het bedrijf extra ademruimte om in de toekomst nieuwe initiatieven te ontwikkelen. Wat me bij Tom extra aanspreekt, is zijn veelzijdigheid. Tom heeft meer dan 15 jaar ervaring in events en communicatie, maar kent ook de het klappen van de zweep als preventieadviseur in de coördinatie van rampen en crisissen. Hij weet van aanpakken en kan snel oplossingen bedenken voor elke situatie."

www.act-events.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties