Spectaculaire shows met ultieme controle voor de klant

Spectaculaire shows met ultieme controle voor de klant

S. Hoekstra Showdesign ontwerpt grote audio-visuele shows voor evenementen. Door creatief video, licht en geluid te combineren krijg je die knallende opening, sprekende presentatie, ... waar je als organisator van droomt.

 

Zo heeft het bedrijf al verschillende projecten gedaan voor klanten als WE Fashion en Arla Foods. Deze projecten lopen uiteen van productpresentatie tot de opening van een bedrijfspand, en van congressen tot netwerkbijeenkomsten.  

 

Sijmen Hoekstra vertelt over zijn werkwijze en hoe dit per project kan verschillen. "Wij maken gebruik van hardware en software van Coolux. Met hun Pandora's Box en bijbehorende server kunnen we heel flexibel werken. Sommige klanten vereisen ver van te voren een duidelijk beeld en andere klussen moeten op de dag zelf nog aangepast worden. Doordat wij shows op een tijdlijn programmeren kan het geheel nog tot de laatste minuut bewerkt worden."  

 

De show voor WE Fashion bestond uit een openingsshow aan het begin en een VJ-show tijdens het feest. "Een groot deel van de openingsshow was bekend bij de klant maar de finishing touch werd op locatie geleverd. De volgorde van bepaalde beelden en de combinatie met de lichtshow werd daar pas echt zichtbaar. Het was daarom fijn om een laatste doorloop te kunnen doen met de klant en belangrijke details aan te passen."

 

 

Hoekstra heeft voor Arla Foods een presentatie verzorgd voor enkele honderden personeelsleden. "De inhoud van de presentatie kwam bij de klant vandaan. Onze taak was om dit op een mooie manier weer te geven op ons projectiescherm van 12,5 bij 4 meter. Arla wilde graag veel controle over het eindresultaat dus hebben wij iedere nieuwe versie als video opgestuurd. Hierdoor konden we op locatie direct een perfecte presentatie draaien."

 

Door goed gebruik te maken van de technische mogelijkheden van Coolux geeft S. Hoekstra Showdesign de klant (en zichzelf) veel opties en vrijheid. Het belangrijkste hierbij is dat ze van tevoren een mooi beeld kunnen geven van het eindresultaat. "Het werkt toch altijd veel fijner als je een ontwerp of indrukwekkende projectie kan laten zien in de uiteindelijke vorm."

 

Benieuwd naar het werk van S. Hoekstra Showdesign? Kijk op onderstaande website voor verschillende projecten en meer informatie.

www.shoekstra.com/showdesign/video-shows-videomapping/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Groot scherm huren voor EK 2021? Het is nu of nooit!

Groot scherm huren voor EK 2021? Het is nu of nooit!

INKART zet in op de zomer!

INKART zet in op de zomer!

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Advertenties