JADA events breidt uit

JADA events breidt uit

JADA events gaat haar beste jaar ooit tegemoet en zoekt daarom uitbreiding van haar team.

 

"Afgelopen 3 maanden waren bijzonder druk. We hebben ongeveer een veelvoud aan op maat gemaakte offertes de deur uitgestuurd; dus de vraag is sterk gestegen bij ons", vertelt Danny Kayser, één van de twee zaakvoerders van JADA events. "2014 zit dan ook al behoorlijk mooi gevuld, met enkele zeer grote events, maar ook met happenings voor klanten die ons reeds vanaf het begin hebben ingeschakeld", vult Jan de Wieuw aan, de andere zaakvoerder.

 

"Ook de vraag naar buitenlandse projecten is gestegen. Barcelona, Malaga, Frankfurt, Liverpool en Amsterdam zijn slechts enkele van de vele buitenlandse bestemmingen waar onze klanten onze expertise voor inhuren", zegt Jan. "Opvallend is dat eens een bedrijf of instantie met ons gewerkt heeft, ze met plezier hun volgende evenement samen met ons wil organiseren. Daarnaast groeit ons relatiebestand ook nog steeds met klanten die ons ontdekken en na een ontmoeting en uitgewerkt voorstel graag met ons in zee gaan." 

 

"Qua soorten events breidt onze expertise ook steeds verder uit. Van een doordachte conferentie tot een intensieve teambuilding, van een memorabele beursstand tot een geweldige incentive, ... niets is ons nog vreemd, en we slagen er bovendien in om iets creatiefs voor te stellen, als we er de kans toe krijgen", motiveert Jan. "De meesten beseffen ondertussen ook dat we niet alleen een prettige, professionele en creatieve meerwaarde vormen, maar hen vaak ook geld én tijd besparen."

 

Het gaat dus in stijgende lijn bij JADA events, en daarom wordt naar uitbreiding gezocht. JADA events zoekt een jonge, dynamische event manager ter versterking van het team, gehuisvest in Antwerpen. Kandidaten kunnen zich aanmelden bij Danny Kayser met een motivatiebrief en CV via danny@jada-events.be. 16 mei sluiten we af en start de selectieperiode.

 

"We willen het steeds drukke najaar goed voorbereid ingaan, waardoor we het nieuwe teamlid in de zomermaanden helemaal kunnen klaarstomen", besluit Danny.

www.jada-events.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures