Met een sterrenchef van de grond in Brussel

Met een sterrenchef van de grond in Brussel

Altijd al eens van de grond willen gaan met een sterrenchef? Met 'Dinner in the Sky' kan dat van 2 tot 29 juni in Brussel.  

 

Wie de Michelingids 2014 doorbladert, merkt duidelijk dat Brussel een plaats heeft veroverd op de gastronomische kaart van Europa. Met 19 sterrenrestaurants telt de Belgische hoofdstad voortaan meer sterren dan Berlijn, Rome of Milaan.  

 

Een van de absolute hoogvliegers onder de meest surrealistische gastronomische concepten is ongetwijfeld 'Dinner in the Sky'. Op 7 jaar tijd verwierf 'Dinner in the Sky' wereldfaam en kreeg het een stevige reputatie onder sterrenchefs. De beroemdsten onder hen stonden dan ook al achter de fornuizen van het evenement: Frédéric Anton, Alain Passard, Bjorn Franzen en Dani Garcia.  

 

'Dinner in the Sky' is op en top Belgisch en scheert hoge toppen in meer dan 45 landen zoals Australië, India, Dubai, Zuid-Afrika, Brazilië, de Verenigde Staten, Canada en binnenkort ook in Rusland, China en de Caraïben.  

 

Jouw kans in Brussel

'Dinner in the Sky' wil het succes delen met de stad waar het allemaal begon. Zo ontstond 'Brussels in the Sky': een ambitieus gastronomisch festival dat in 2013 voor het eerst werd georganiseerd in samenwerking met VisitBrussels. Tijdens het festival worden 7 Brusselse sterrenchefs uitgedaagd om een eigen interpretatie te geven van de gastronomische cultuur uit een gastland. En dat hoog in de Brusselse hemel.  

 

 

Tijdens deze tweede editie van 'Brussels in the Sky', van 2 tot 29 juni in het Jubelpark, steelt Italië̈ de show. Dagelijks bereidt en serveert een van de 7 topchefs een gastronomische vijfgangenlunch voor 22 genodigden en 2 diners in de hemel van de hoofdstad van Europa.  

 

De 7 Brusselse sterrenchefs:

  • Yves Mattagne van Sea Grill**
  • Lionel Rigolet van Comme chez Soi**
  • Pascal Devalkeneer van Chalet de la Forêt**
  • David Martin van La Paix*
  • Giovanni Bruno van Senzanome*
  • Bart De Pooter van Wy*
  • Luigi Ciciriello van La Truffe Noire*  

Waar wacht je nog op? Reserveer nu meteen!  

 

Exclusieve B2B mogelijkheden

Wil je jouw zakenrelaties eens echt overdonderen met een spectaculaire geziene incentive? Nodig ze dan als VIP uit op ‘Dinner in the Sky’. Er zijn tal van zakelijke mogelijkheden om een volledige tafel voor jouw gasten te huren.

SaveSave

www.dinnerinthesky.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures