Feesten met verse pizza

Feesten met verse pizza

Ben je op zoek naar verse, leuke en originele catering voor je bedrijfsbijeenkomst, familiefeest of evenement? Ardore Pizzakraam komt graag langs met verse pizza's gemaakt op de traditionele manier: in houtovens. En dat voor groepen van 20 personen tot 800 personen.  

 

In het pizzakraam Ardore vindt iedereen wel een pizza naar zijn zin, zowel volwassen als kinderen, vegetariërs en visliefhebbers. Ardore maakt ongeveer 12 verschillende soorten. Het ruime assortiment omvat 3 à 4 soorten met vlees, 3 à 4 met vis en 3 à 4 vegetarische. Van de traditionele Margherita, Hawaï, 4 kazen, ... tot de meest verfijnde met carpaccio, rucola, parmigiano, ansjovis, artisjok of rivierkreeftjes.  

 

Traditionele houtoven

Krokant zijn de pizza's gegarandeerd. Want de koks bakken ze rechtstreeks op de warme stenen vloer in de traditionele houtoven. Zo wordt de hele pizzabodem knapperig. Ardore heeft naast professioneel uitgeruste aanhangwagens, tevens hout gestookte ovens voor moeilijk toegankelijke locaties, zowel voor een (ingesloten) tuin als op een (dak)terras.

 

Dagvers

Ardore staat synoniem voor 'vers'. De deeg wordt steeds de dag zelf bereid. Ook bij de ingrediënten ligt de nadruk op vers: verse tomatensaus, verse kaas, verse groenten, ... Zo werkt de cateraar onder andere uitsluitend met verse beenhesp zonder bewaarmiddel, verse ananas en verse carpaccio van rundsvlees. De Pizza Carpaccio van Ardore is immers uniek in België.

 

Rijk buffet

De pizza's worden geserveerd in buffetvorm op een lange tafel. Ze worden in stukjes gesneden zodat je gasten kunnen proeven van de verschillende soorten. Wil je het niet alleen bij pizza houden, dan heeft Ardore nog mooie aanvullingen als voorgerecht, nagerecht of bijgerecht. Ook hier geldt: alles is dagvers en kwalitatief tip top in orde.

 

Prijsvriendelijke totaalservice

Benieuwd naar de prijs? Weet dat je bij Ardore nooit voor verrassingen komt te staan. Je krijgt altijd een all-in tarief. Transportkosten en bediening zijn inbegrepen. Heb je dus een pizzafeest in gedachten, informeer dan zeker eens bij Ardore.

www.ardore.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures