Huur een ruimte bij Stad Antwerpen

Huur een ruimte bij Stad Antwerpen

Met jouw zakenrelatie vergaderen in een historisch Antwerps pand? Of een nieuwjaarsreceptie organiseren in het stadhuis van Antwerpen? Het kan allemaal. De stad Antwerpen deelt haar gebouwen met haar bewoners, bedrijven en bezoekers, met jou. Benieuwd naar wat we te bieden hebben? Bekijk de filmpjes van enkele locaties of loop virtueel binnen via Google Streetview.

 

Gelegen aan de Schelde biedt Antwerpen als stad een mooie portie mode, cultuur, gastronomie en voor de liefhebbers aangename shopping opportuniteiten, ... maar de stad biedt ook een hoop zakelijke troeven: onbekende pareltjes met nét dat ietsje meer. Hoezo? Omdat het gebouwen zijn met elk hun eigenheid en geschiedenis. 

 

Steeds vaker kiezen bezoekers en bedrijven voor unieke locaties, plaatsen met een vleugje lokaal cachet. Dit niet alleen wat hotels betreft, maar ook voor vergaderingen, congressen of seminaries. Daar biedt de stad Antwerpen graag antwoord op: de deuren van de eigen gebouwen zijn sinds 2013 opengezet voor bedrijven, zakelijk toerisme en de burger. Op die manier springt de stad niet alleen duurzaam om met haar faciliteiten, dit efficiënt ruimtegebruik is ook ecologisch verantwoord. 

 

Grote events en bedrijven hebben in het verleden aangetoond dat onze locaties unieke ervaringen bieden, enkele voorbeelden: de prijsuitreiking van het evenement 'Antwerp Race' vond plaats in de binnenstraat van het Sint-Felixpakhuis met een groot diner voor meer dan 300 mensen verdeeld over de zaal met zicht op het MAS op de 6e verdieping en de zuilenzaal op de eerste verdieping. Deze laatste ruimte beslaat 1.200m² en geeft door haar talrijke zuilen een apart cachet aan jouw evenement. Bekijk hier welke zalen u nog in het Sint-Felixpakhuis kan huren:

 

{"video":"\/\/player.vimeo.com\/video\/82272262?title=0&byline=0&portrait=0&color=c9ff23"}

 

VENUEZ14, een vernieuwende beurs voor horecaondernemers, toeleveranciers en stakeholders, koos in maart voor de 5.000m² overdekte ruimte van Parkloods Noord. De combinatie van de industriële look van het vroegere rangeerstation met de gepolijste betonnering zorgde voor een creatieve bestuiving tussen standhouder en bezoeker.

 

Een nieuwe locatie in het aanbod is Gemeenschapscentrum Wilrijk, een locatie op de centraal gelegen Bist, waar de stad meer dan 10 vergaderruimten aanbiedt. Het zakelijk toerisme gaat misschien niet zo snel in Wilrijk vergaderen, de lokale verenigingen en bedrijven kunnen nu ook handig gebruikmaken van de verzorgde ruimten.

 

Zo heb je verder nog Den Bell en zaal Kielpark en elk jaar komen er diverse originele locaties bij.

 

{"video":"\/\/www.youtube.com\/embed\/xHQJCWdCXBc?rel=0"}

 

 

Zie het aanbod groeien op:

www.antwerpen.be/zaalhuren

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures