20 jaar Inkart: hype wordt topper

20 jaar Inkart: hype wordt topper

Inkart langs de A12 in Puurs opende op 29 april 1994 de deuren. Critici gingen uit van een zoveelste hype in het event- en leisure aanbod. Niets is echter minder waar. Twintig jaar later is Inkart een blijver gebleken. En zelfs meer. Met meer dan 500 business events per jaar kan je gerust spreken van een echte event-topper.

 

Indoor karting is vandaag populairder dan ooit tevoren en Inkart zelf groeide uit tot een volwaardige speler in het segment ‘bedrijfsevenementen’. De snelle maar veilige karts, de nieuwe helmen en racepakken, het uitdagende in- & outdoor circuit, de smakelijke catering en de professionele eventomkadering maken van Inkart de ideale locatie voor een gezellige en competitieve formule met klanten of medewerkers.

 

Organisatorisch denkt het eventteam van Inkart graag met je mee om de doelstelling van je evenement op de best mogelijke manier te realiseren. Denk je aan een teambuilding met jouw verkopers? Of een productpresentatie voor jouw klanten? Inkart heeft de ideale formules voor groepen van 10 tot 500 personen.

 

Kids karting 

Ook kinderen zijn dol op karting. De speciale kinderkarts van Inkart zijn superveilig. Ze laten zich besturen door de jongste pilootjes vanaf 6 jaar en 1m20 groot. Voor verjaardagsfeestjes zijn er speciale formules inclusief catering en medailles. Een echte aanrader voor een onvergetelijke verjaardag.

www.inkart.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties