AED Studios - de locatie voor jouw creatie

AED Studios - de locatie voor jouw creatie

Op 1 oktober nam AED group de gebouwen van het Eurocam Media Center over en werd de infrastructuur omgedoopt tot AED Studios. Met 16 flexibele en multifunctionele studio's profileert AED Studios zich als high end partner in TV, film, beurzen, congressen en de evenementenindustrie.

 

AED Studios zet zowel nationaal als internationaal in. Een selectie uit het aanbod van 16 studio’s :

  • Studio 6: 288 m² met vaste technische licht -en geluidsinstallatie en volledige keuken-infrastructuur. De ruimte is bijzonder geschikt voor recepties, bedrijfsevents, ...
  • Studio 8: een auditorium met 460 stoelen dat technisch is ingericht om jouw presentatie of seminarie te realiseren.
  • Studio 11: de 'Virtual World' is voorzien van 12 state-of-the-art projectoren en 10 mediaservers die een 360 graden projectie mogelijk maken zodat je jouw gasten in een andere wereld kan onderdompelen.
  • Studio 14: 800 m² eventhall, voorzien van podium, projectie, 300 m² Ledwall, 60 moving heads en een permanent aanwezige bar-infrastructuur.
  • Studio 54: een volledig ingerichte hal van 1.350 m² met discotheek-inrichting die refereert naar de befaamde New-Yorkse club van weleer. Gasten komen aan in een ontvangstgedeelte, waarna de party hal met een snel openende wand kan worden onthuld.

Ook de overige blackbox studio's ondergingen op enkele maanden tijd een grondige innovatie. Er werden technische rigging plafonds geplaatst om iedere opbouw van een opname of event efficiënter en bijgevolg kosten besparend te laten verlopen.

 

Beurzen

Voor beurzen wordt er vanaf 2014 bijkomend een hal van 4.000 m² aangeboden. Deze hal kan in combinatie met de omliggende studio's uitgebreid worden tot een expo-area van meer dan 10.000 m²! "Met dit initiatief willen we een oplossing bieden voor kleine en middelgrote beurzen, maar uiteraard kan iedereen ruimtes en studio's inhuren voor diverse, event-gerelateerde doeleinden."

www.aedstudios.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe selecteer je een goed eventbureau

Hoe selecteer je een goed eventbureau

Gastvrije events? Denk ook aan digitale toegankelijkheid

Gastvrije events? Denk ook aan digitale toegankelijkheid

Nieuwe Feature event software: hergebruik template vorig event

Nieuwe Feature event software: hergebruik template vorig event

Advertenties