Stijlvol feesten in Lier

Stijlvol feesten in Lier

De uitdrukking 'Lierke Plezierke' heb je zeker al eens gehoord. Wil je dat plezier ook heel stijlvol beleven, trek dan zeker eens naar het Hof van Beatrijs. De voormalige abdijhoeve herbergt de prachtige moderne en strakke feestzaal, Bartholomeus. Een ware ontdekking.

 

Veel daglicht, een prachtig uitzicht op de schitterende tuin, een geraffineerde inrichting, ... het zijn maar een paar kenmerken van de unieke Bartholomeuszaal. Strak en modern staat hier niet voor koud of kil. Integendeel , de zaal oogt heel gezellig. Van 20 tot 400 gasten, hoe groot of klein je gezelschap ook is, het is er heel aangenaam vertoeven. Het ultieme decor dus voor jouw stijlvol feest.

 

Naast de zaal Bartholomeus, kan je ook feesten in zaal Symforosa. Deze klassiekere zaal heeft eveneens een capaciteit tot 350 personen voor een receptie. Denk je al aan een tuinfeest? Dan vind je binnen de oude abdijmuren een immens prachtige tuin. Een feeëriek decor voor een memorabele tuinparty.

 

Huwelijksfeest of personeelsfeest, Hof van Beatrijs biedt jou service op maat, zowel culinair als qua omkadering. De keuken van Hof van Beatrijs werkt altijd met dagverse producten voor diners, buffetten, walking dinners, recepties en drinks. Als jij dat wenst, zorgt de feestzaal ook voor muzikale omkadering, boeking van een dj of artiest of een originele thema-avond. Zelfs het vervoer van jouw gasten regelen ze.

www.hofvanbeatrijs.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe krijg je snel antwoord op je e-mails?

Hoe krijg je snel antwoord op je e-mails?

Mercedes-Benz & To The Point Events, magisch voor al je zintuigen

Mercedes-Benz & To The Point Events, magisch voor al je zintuigen

Vanaf nu: eventplanner.net partnercertificatie

Vanaf nu: eventplanner.net partnercertificatie

Advertenties