Oma's appelbeignets nieuwe cateringhype

Oma's appelbeignets nieuwe cateringhype

Op zoek naar een lekker zoet hapje of origineel dessert? Proef dan zeker de oud-Hollandse appelbeignets van van Kempen. De gefrituurde appelringen op grootmoeders wijze riskeren de nieuwste catering hype te worden tijdens de volgende eindejaarsfeesten.  

 

Voor deze smakelijk verse oud-Hollandse appelbeignets hoef je zelf niet te frituren. De diepgevroren beignets zijn makkelijk te ontdooien en op te warmen in de oven of magnetron. Fruitverwerker van Kempen gebruikt voor zijn recept enkel de grootste en zoetste appels van de oogst en snijdt ze in smakelijke stevige ringen. De ringen worden ondergedompeld in beslag en onmiddellijk daarna gefrituurd in plantaardige olie. Direct na het frituren worden ze met behulp van een speciaal procedé zeer snel ingevroren. Zo kan je de beignets lang bewaren terwijl ze hun smaak en kwaliteit voor de volle 100 % behouden.

 

Met de professionele productie van de appelbeignets is van Kempen niet aan zijn proefstuk. Van Kempen fruitverwerking is al jaren gespecialiseerd in het wassen, schillen, snijden en verpakken van alle soorten fruit. De werknemers snijden het verse fruit al heel vroeg in de morgen en leveren het nog dezelfde dag in grote of kleine verpakkingen bij bakkerijen, horeca, cateraars en grootkeukens. Ook de appelbeignets zijn te verkrijgen in grote verpakkingen.  

 

Beurzen en evenementen

Voor beurzen en evenementen dokterde van Kempen een leuk concept uit voor de rechtstreekse verkoop aan de consument. In een handig vetvrij zakje kan je de warme beignets mooi presenteren aan je bezoekers. Voor de kleine honger zijn er de leuke mini-beignets, een heerlijk hapje voor de kinderen. Je kan de bedeling eventueel combineren met een koffie verkooppunt of je kan het hele concept volledig uitbesteden aan van Kempen zelf.

www.fruitweb.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Wie wordt beste eventbedrijf of -locatie van 2024?

Wie wordt beste eventbedrijf of -locatie van 2024?

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Advertenties