Leuke bartent opgezet in een handomdraai

Leuke bartent opgezet in een handomdraai

JNRconTent heeft 2 nieuwe producten in het verhuurgamma waarmee je een saai uitgiftepunt voor drank en hapjes omtovert in een leuke toog waar mensen met plezier aanschuiven.  

 

Gebruik hiervoor de bar-barrier van JNRconTent. Dit inklapbare barelement is dankzij het handige kliksysteem makkelijk op te zetten en direct stevig verankerd. Voor het gewicht moet je het ook niet laten: een element van 245 cm lang weegt amper 45 kilo. Eenvoudig te transporteren dus. Eens opgezet, heb je een mooie toog met een presenteerblad van 30 cm breedte in roestvrij staal. De voorkant is fraai afgewerkt met een plaat van kunststof in antracietgrijs. Huur je bijvoorbeeld een pagodetent van 5 x 5, dan sluit je die mooi af over de totale breedte met 2 bar-barriers naast elkaar.  

 

Banners

Wil je je publiek al van ver laten weten welke hapjes of drankjes ze kunnen afhalen aan je bar-barrier? Plaats er dan een banner-frame boven. Dat is een frame in aluminium, 3 meter hoog en dus van ver zichtbaar. De constructie is licht in gewicht en makkelijk te monteren aan je toog of tent door het inbussysteem. Spandoeken met een formaat van max. 70 cm hoog en 470 cm lang monteer je eenvoudig met bundelbanden in het frame.  

 

Apart of in combi met tent

Zowel de bar-barriers als de handige banner-frames zijn nieuw in het verhuurgamma van JNRconTent. Je kan ze zowel afzonderlijk als bij een van de tent structuren huren.

www.jnrcontent.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures