5de editie Customer Night AED group België

5de editie Customer Night AED group België

Het hoofdkwartier van AED group, 'solutions provider' voor de AV-professional met vestigingen in Europa (BE/NL/FR/DE/UK), houdt naar jaarlijkse gewoonte op 11 & 12 December zijn Customer Night op het bedrijvenpark De Veert in Willebroek.

 

Dit jaar staat de Customer Night onder meer in het teken van AED Store, dé supermarkt voor AV professionals. Daardoor zullen de genodigden uitgebreid kennis kunnen maken met de volledig vernieuwde AED Store 2.0. Op vraag van het cliënteel van AED Store werd in 2013 beslist om AED Store in België te verhuizen naar een nieuw pand van meer dan 4.000 m² op het bedrijvenpark De Veert in Willebroek, net tegenover het pand waar AED Store een aantal jaar gehuisvest was. Vanaf 18 November is de verhuis voorbij en AED Store 2.0 een feit.

 

Glenn Roggeman, CEO van de AED group : "Dankzij de aanzienlijk grotere oppervlakte van het nieuwe pand zullen we naast heel wat nieuwe producten of zoals wij ze noemen 'consumables', ook een 'express' tailor made back drop service en het nieuwe Second Hand Trader Platform met het principe 'Bring it - Price it - Sell it' aan onze klanten kunnen aanbieden. Customer Night wordt almaar meer een AV-industrie netwerking evenement waarop niet enkel onze klanten, maar vanaf dit jaar ook AV-bedrijven die (nog) geen klant zijn bij AED group ook welkom zijn zodat ook zij op een aangename manier kennis kunnen maken met de doeltreffende oplossingen die AED group voor AV professionals in petto heeft."

 

In 2012 bezochten meer dan 1.000 personen Customer Night. Naast een bedrijfsrondleiding, een buffet en de nodige muzikale omlijsting staat ook dit jaar weer de voorstelling van een hele reeks nieuwe, professionele AV-producten bij AED Rent, AED Display en AED Distribution op het programma.

 

Registreer je nu meteen?

Wil jij er bij zijn? Registreer je dan nu meteen via onderstaande website. Let op! De uitnodiging geldt enkel voor AV-bedrijven (sound, light, video rental & installers). Customer Night gaat door op 11 & 12 December – Bedrijvenpark De Veert – vanaf 18:00 uur.

www.aedgroup.eu/cn
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe verhoog je je 'conversion rate' met events

Hoe verhoog je je 'conversion rate' met events

Gastvrije events? Denk ook aan digitale toegankelijkheid

Gastvrije events? Denk ook aan digitale toegankelijkheid

Push To Talk en MediaMixer fuseren

Push To Talk en MediaMixer fuseren

Advertenties