CLC-VECTA bestuur verstevigd met Jos van den Broek

CLC-VECTA bestuur verstevigd met Jos van den Broek

Het bestuur van CLC-VECTA werd verstevigd met de toetreding van Jos van den Broek, mede-eigenaar van Fijnevent. Jos neemt de rol van secretaris op zich.

 

De officiële benoeming van Jos vond plaats tijdens de Algemene Ledenvergadering van CLC-VECTA vorige week in Expo Houten. "We zijn erg blij dat Jos zijn brede ervaring en expertise wil inzetten om het bestuur van onze vereniging verder te verstevigen. Het bestuur vormt met de toetreding van Jos een optimale afspiegeling van de branche en diversiteit van de leden van CLC-VECTA. Zowel evenementenorganisatoren als conceptontwikkelaars zullen zich met Jos goed vertegenwoordigd voelen door de vernieuwende concepten en aanpak van Jos met Fijnevent", aldus Riemer Rijpkema, Directeur CLC-VECTA.

 

Track Record

Jos startte in 2005 met Hans van Avendonk Fijnevent, een evenementen- en organisatiebureau dat events creëert en organiseert op allerlei gebied. De ervaring van beide heren in events en horeca resulteert in onderscheidende concepten waarbij toegevoegde waarde met name in de creativiteit en persoonlijke betrokkenheid zit. Hiervoor is Jos enkele jaren werkzaam geweest voor de Arjan van Dijk Groep, waar hij verantwoordelijk was voor het organisatie- en evenementenbureau Taste & Feest, en heeft hij diverse horecazaken geëxploiteerd en verkocht.

 

Compleet

Het dagelijks bestuur van de vereniging wordt aldus gevormd door Gert-Jan van den Nieuwenhoff van Ahoy Rotterdam, voorzitter, Rob Beens van de Boemer Rental Services Group, penningmeester en Jos van den Broek van Fijnevent, secretaris. Tezamen met Maarten van der Vaart van Tausch 3D Brand Exposure, Platformwoordvoerder Beurzen, Brigitte Vis van Jan Vis Artiesten & Evenementen, Platformwoordvoerder Evenementen, Entertainment & Incentives en Michiel Middendorf van World Forum Den Haag, Platformwoordvoerder Congressen & Evenementen vormen zij het complete algemene bestuur van de vereniging. 

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures