Veldeman viert 40-jarig bestaan

Veldeman viert 40-jarig bestaan

Het succesverhaal van Veldeman begon in 1973 toen Georges Veldeman de tentenverhuurservice van zijn vader overnam en Georges Veldeman PVBA oprichtte. Intussen is het bedrijf uitgegroeid tot dé referentie in de ontwikkeling, productie, verhuur en verkoop van tenten en hallen.

 

Veldeman biedt totaaloplossingen op maat voor de meest uiteenlopende sectoren, van evenementen, over industrie tot sport en zelfs defensie.

 

"Dankzij onze producten van topkwaliteit, hoge afwerkingsgraad, uitgebreide service en expertise kunnen we heel wat internationale topreferenties voorleggen", vertelt Caroline Smeets. Zo leverde het bedrijf tijdelijke structuren voor onder meer de G8 en G20 top in Sint-Petersburg; de Olympische Spelen in Londen, Barcelona en Atlanta; de jaarlijkse Memorial Van Damme; de voorjaarswielerklassiekers; Coca-Cola, Heineken, Atlas Copco, Volvo, Lidl, Delhaize Group, ...

 

Wereldwijd bouwde Veldeman al meer dan 400 sporthallen waaronder de Tennis Academy van Justine Henin en Nick Bollettieri, de indoor voetbalhal van KRC Genk en Philadelphia Eagles, ... Zelfs het Belgisch, Amerikaans, Indisch en Australisch leger vonden in Veldeman een kwalitatieve en betrouwbare partner voor de levering van militaire shelters.

 

Naast het eigen verkoopsteam kan Veldeman rekenen op een wereldwijd netwerk van verdelers en agenten. Met eigen vestigingen in de Verenigde Staten, Chili en India wil het bedrijf strategisch inspelen op nieuwe groeimarkten.

www.veldemangroup.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

BESA heeft een nieuwe voorzitter

BESA heeft een nieuwe voorzitter

Advertenties