Pop-up restaurant op 32 meter hoge graansilo

Pop-up restaurant op 32 meter hoge graansilo

Maison van den Boer heeft plannen voor de realisatie van een pop-up restaurant op de bovenste verdieping van de graansilo op het voormalig CHV-complex aan de Noordkade in Veghel.

 

"De bovenste etage en het dakterras van dit Rijksmonument lenen zich bij uitstek voor een mooie horeca-bestemming met prachtig uitzicht over de regio. De silo is in 1915 ontworpen door architect Jan Gerko Wiebenga, die o.a. ook de monumentale Van Nellefabriek in Rotterdam ontwierp."

 

Ontwikkelaar/initiatiefnemer Van de Ven en Maison van den Boer hebben onderling de intentie uitgesproken om dit restaurant op 1 november a.s. te openen. Het restaurant zal dienst doen als trekpleister voor de locatie met een aantrekkelijk culinair product, voor een brede doelgroep. 

 

Maison van den Boer beschouwt het tijdelijke restaurant op 32 meter hoogte als pilot-concept. Mogelijk krijgt het restaurant bij succes een permanent karakter. Tevens zal de locatie als proeflokaal fungeren voor de foodconcepten van de Veghelse partycateraar.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures