Gratis een check-up van jouw veiligheid

Gratis een check-up van jouw veiligheid

Je weet allicht dat je als organisator meer en meer verantwoordelijk bent voor wat er gebeurt op jouw evenement. Wil je een gratis check-up van de veiligheid op jouw event? To B-Seen helpt je als expert in eventsafety vooruit.

 

Al meer dan 15 jaar geeft To B-seen professioneel veiligheidsadvies en -ondersteuning voor de media- en eventsector. "Wij beveiligen onder meer events door een grondige risico-analyse en veiligheidscoördinatie. To B-Seen is uw garantie op een veilig event.", aldus zaakvoerder Chris De Smet.

 

"Kennis, ervaring en goed opgeleide mensen. Daarmee kunnen wij jou helpen om jouw event maximaal te beveiligen. Wij kennen de laatste nieuwe regels en op maat van jouw event kunnen we de veiligheid verbeteren, onder meer door grondige risico-analyses, veiligheids- en noodplannen en het opleiden van uw medewerkers. Nieuw is onze 'Safety academy' waarbij we op maat van de eventwereld korte opleidingen en presentaties geven over de wetgeving betreffende veiligheid op evenementen, specifieke opleidingen EHBO, brand, crowd management, ..."

 

Door medewerkers van kleine en grotere eventbureaus een professionele opleiding te geven levert To B-Seen een belangrijke bijdrage voor de eventsector. Want veiligheid begint bij kennis. En dat is net de specialisatie van het bedrijf.

 

Interesse in de gratis check-up? Neem als de bliksem contact op met To B-Seen!

www.tob-seen.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures