Dé bijbel voor eventplanners

Dé bijbel voor eventplanners

Hoe organiseer je een geslaagd evenement? Dat ontdek je in het boek EVENTS² van Kevin Van der Straeten.

 

Bij de organisatie van feesten en evenementen komt heel wat kijken. Zelfs bij de meest ervaren organisatoren loopt het nog wel eens goed fout. Het boek EVENTS² zit dan ook boordevol praktische tips en handige checklists die je helpen om niets over het hoofd te zien, met oog voor de kleinste details.

 

Deze volledig vernieuwde editie is dikker dan ooit en bevat volledig nieuwe topics die je als organisator niet mag missen! Denk aan 'groene events', 'hybride events', ... Maar ook ROI, evenementenlogistiek, marketing, veiligheid en creatieve business modellen komen uitgebreid aan bod. Alle andere hoofdstukken werden volledig herzien en kregen een update.

 

EVENTS² is een complete leidraad voor alle aspecten die bij de organisatie van evenementen, congressen en feesten komen kijken: van de voorbereiding tot het evenement zelf en de evaluatie achteraf. Het boek zit boordevol praktische tips en handige checklists voor zowel zakelijke events als privé feesten.

 

EVENTS² helpt je om niets over het hoofd te zien en helpt oog te houden voor de kleinste details. Het boek houdt de vinger aan de pols bij de nieuwste trends in de eventsector. EVENTS² kwam tot stand met medewerking van tientallen professionals uit de eventsector en docenten eventmanagement.

 

Je kan het boek EVENTS2 meteen online bestellen via onze webshop.

 

Heb je de eerste editie van EVENTS al? Dan is het nieuwe boek een onmisbare update voor je boekenkast!

www.eventplanner.be/shop/boek-EVENTPLANNER.php

Bron: EVENTS 2, boek, event management

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures