Mensen en omgeving maken het verschil

Mensen en omgeving maken het verschil

Congrescentra vind je in elke uithoek van het land. Professioneel uitgerust en volledig ingericht op het organiseren van beurzen, congressen en evenementen. Maar zoek je een centrum dat echt iets unieks heeft, dan ga je naar het MECC in Maastricht. Daar maken de mensen en de omgeving het verschil. 

 

In het MECC vind je 30.000 m² hoogwaardige auditoria, vergaderruimtes en beurshallen, volledig voorzien van de nieuwste high tech faciliteiten. Maar bovenal kan je er rekenen op een hoogwaardige en persoonlijke service die onder alle omstandigheden op maat en met de glimlach wordt geleverd. Zeven dagen op zeven, 24 uur op 24 uur. Voor dienstverlening en gastvrijheid krijgt het congrescentrum al meer dan 25 jaar een dikke acht op tien. Die score kunnen maar weinig congrescentra in Europa voorleggen.

 

Een uitgebreid team van gespecialiseerde medewerkers is er dag en nacht in de weer met maar één doel: alle mogelijkheden van het complex benutten voor de meest uiteenlopende evenementen, beurzen en congressen.

 

Hun missie is meerwaarde creëren voor jou als organisator, exposant of bezoeker. Het MECC-team stimuleert je in de uitwisseling van ideeën, innovaties, kennis en ervaringen en zet mensen, instellingen en bedrijven in beweging. Jou inspireren en je helpen grenzen te verleggen, daar draait het om in het MECC.

 

De Europese aantrekkingskracht van de stad Maastricht draagt hier uiteraard aan bij. Op het gebied van life science, chemie, sport en cultuur is de stad toonaangevend. Als eventorganisator heeft MECC Maastricht jou dan ook heel wat te bieden: een prachtig gebouw, de dynamiek van een geweldige stad, 7-sterren gastronomie, een fantastische omgeving en goede hotels. Kortom, de ultieme omgeving voor jouw unieke event.

www.mecc.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures