Doe je events oplichten

Doe je events oplichten

Verlichting voor de veiligheid of verlichting voor de sfeer, GR-technics uit Beerse heeft alles in huis om je event op te lichten. Van de huur van een verlichtingsmast tot de uittekening en invulling van je volledige lichtplan, bij dit innovatieve lichtbedrijf kan je steeds rekenen op een correcte service. Hun slogan 'Light up your business' zegt alles.  

 

Veiligheid op je evenement begint met een goed verlicht terrein en dito toegangswegen en parkings. Daarom heeft GR-technics ettelijke kilometers masten met straatverlichting beschikbaar die je op een energiezuinige manier tijdelijk kan inzetten. Je hebt slechts enkele generatoren nodig om een heel terrein te doen baden in het licht. Met een automatische tijdklok of lichtsensor steek je de verlichting alleen aan op de momenten dat het nodig is.

 

Noodballon

Om op een handige, opvallende en originele manier nooduitgangen aan te duiden, ontwikkelde het bedrijf uit Beerse, in samenwerking met partner ShowTex, een ballon met een diameter van 1,5 meter waarop de nooduitgang of het evacuatieteken prijkt. Een led-lamp in de ballon licht het geheel op. De ballonmast is 5 meter telescopisch uitschuifbaar, bestand tegen vandalisme, zeer snel opgebouwd en voorzien van een batterij voor als de stroom uitvalt.

 

Sfeer en rock-'n-roll

Bij GR-technics vind je een groot aanbod gebruiksvriendelijke en betaalbare StaLiCo lichtmasten. Deze StaLiCo-masten kan je op elk terrein plaatsen en je linkt ze per twee aan een extra lichtmastaggregaat. Zo heb je drie masten op één zuinige aggregaat. GR-technics kan jou tot 24 StaLiCo's per transport tegelijkertijd leveren. Heb je een kleiner feest, dan kan je ook zelf een StaLiCo ophalen, want die is makkelijk te transporteren op een aanhangwagen.  

 

Volgens Gunter Roefs van GR-technics begint de beleving van een evenement bij de afwerking en logistiek. Daarom ontwierp  hij de 'rock-'n-roll edition': mooi uitstralende lichtboxen, beplakt met trendy foto's. Met een uitschuifmast van 8,5 meter en een lampenunit van 3 x 1000 watt HPI is deze unieke lichtmast simpel aan te sluiten op 220 volt. Je kan er terreinen met een oppervlakte tot 3000m² mee verlichten.

 

Ga je voor de 'magic touch'? Volg dan het voorbeeld van vele cateraars en feestorganisatoren. Zij schakelen GR-technics in voor het sfeervol uitlichten van evenementen, tuinen, parken of gebouwen in wisselende kleuren.  

                                                                                                                 

Camera- en antennemasten

Ook voor masten om je camerabewaking op te stellen of om antennes voor draadloze verbindingen te plaatsen kan je bij GR-technics terecht. Op grote festivals vind je nu al de StaLiCo cameramasten en antennemasten (tot 24 meter hoog) van de lichtspecialist uit Beerse.  

www.gr-technics.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Vervolgtraining 'Online & Hybride Eventmanagement - Level 2'

Vervolgtraining 'Online & Hybride Eventmanagement - Level 2'

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Nationaal evenementenplan Nederland

Nationaal evenementenplan Nederland

Advertenties