Vermaak op zijn Oud-HollandsVermaak op zijn Oud-Hollands

Amusement en fun hoeft niet altijd blits, hip en modern te zijn. Ook je grootouders vermaakten zich op feestjes, bijeenkomsten en evenementen. Geef je jouw event graag precies dat nostalgisch tintje met vertier uit de tijd van toen, klop dan aan bij Oud Hollands Entertainment.

 

Oud Hollands Entertainment is een productie van het allround evenementenbureau Fun & Party Match. Je vindt er een fantastisch aanbod aan amusante figuren uit de jaren 1850-1950. Typetjes uit die tijd lopen rond op je evenement en je gasten vermaken met muziek en animatie: een klabak, deftige dame, nar, dorpsgek, stadsomroeper, boerenjongens en -meisjes. Zij geven jouw feest of evenement de historische glans en luister van de 19de - 20ste eeuw.

 

Of wat dacht je van een hippe dj recht uit het begin van de vorige eeuw: Toon Polygoon draait 78-toeren grammofoonplaten uit de oude doos. Maar misschien verkies je draaiorgelnostalgie, dat met bekende en vrolijke deuntjes uit zijn orgel jouw publiek gegarandeerd in een blije of melancholische bui brengt. Of heb je het meer voor jolige muzikanten als De Kruimeltjes of De Beste Stuurlui?

 

Je gasten vermaken met een nostalgische fotograaf, oud-Hollandse spelen, een ouderwets reuzenrad  of scheersalon. Ze culinair verwennen met klassiekers als een kaas- en jeneverproeverij, kastanjepoffer, haringkar of snoepkraam. Ze creatief entertainen met een klompenatelier of oude ambachten. Oud Hollands Entertainment heeft alles in huis voor een reis terug in de tijd, naar de gezellige feesten van weleer. Een leuke invalshoek voor jouw feest?


www.oudhollandsentertainment.nl

advertorial01-06-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykitFeest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit
Saboteer je event met een slecht registratieformulierSaboteer je event met een slecht registratieformulier
6 Nederlandse en 2 Belgische events in finale Bea World 20176 Nederlandse en 2 Belgische events in finale Bea World 2017
Advertenties

In de kijker

Breepark

Breepark

Doen, wat je leuk vindt.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen