Start-up: Slidedog

Start-up: Slidedog

Beheer de presentaties voor je congres of evenement voortaan in één eenvoudige omgeving. Preseria zet hiervoor twee producten op de markt: Preseria Conference is een presentatie-managementsysteem voor grote en kleine eventorganisatoren. Slidedog is bedoeld voor individuele sprekers of heel kleine events of meetings.

 

Met Preseria Conference organiseer je probleemloos de presentaties van al je sprekers voor, tijdens en na je congres. Of je nu 10 of 100 sprekers hebt, met deze software wordt dat een fluitje van een cent.

 

Voor

Zodra jij je congresschema hebt samengesteld, nodigt Preseria je sprekers uit om hun presentatie te uploaden. Middelgrote en grote congressen nemen soms verschillende dagen in beslag en hebben gelijktijdige sub-events of parallelsessies. Preseria koppelt de presentaties aan de juiste sessies op de juiste datum, tijd en locatie. Sprekers kunnen nog tot vlak voor hun optreden hun presentatie wijzigen. Uiteraard laat het systeem je tijdig weten welke presentaties nog missen.

 

Tijdens

De software ondersteunt alle populaire formaten van presentatiemedia. Een presentatie kan verschillende files bevatten, bv. slides, webpagina's en multimedia. De presentatieplayer toont al deze files in full screen. Daarnaast voorziet Preseria extra informatie op de screen-output van de spreker zoals een preview van de volgende slide of de tijd die hem nog rest. Tussen twee presentaties in, kan je een introductieslide of het congreslogo programmeren.

 

Na

Na je congres kan je de presentaties publiceren. Preseria Conference maakt er met één muisklik een pdf-file van die je kan downloaden om offline te bekijken of te delen op je congrespagina. Als je wil kan je de toegang beveiligen via een geheime link die enkel toegankelijk is voor deelnemers van de sessie.

 

Slidedog

Slidedog heeft ongeveer dezelfde functies als Preseria Conference, maar is bedoeld voor individuele sprekers. Met Slidedog creëer je je eigen playlist voor je presentaties. Je sleept al je files in Slidedog, zet hen in de juiste volgorde en Slidedog doet de rest. Die files kunnen in allerlei formaten zijn: PowerPoint, PDF, Prezi's, video's, foto’s, webpagina's, ... De switch van de ene file naar de andere verloopt quasi automatisch. Je kan ook makkelijker snel vooruit of achteruit gaan in je presentatie, zonder te moeten zoeken naar de juiste file in verschillende mappen. Ook Slidedog voorziet een dubbele projectie: op je eigen scherm zie je je playlist, een klokje waar je je tijd in de gaten kan houden en je nota's. Je publiek ziet op het scherm enkel wat jij hen wil tonen.

 

In deze reeks 'Start-up' ontdekken we starters met een innovatief aanbod dat nuttig is voor de eventsector.

www.slidedog.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties