Feesten met Veldeman, op maat van jouw budget

Feesten met Veldeman, op maat van jouw budget

Een geslaagd feest hoeft niet altijd duur te zijn. Ook als het economisch moeilijker is, helpt Veldeman je graag bij de organisatie van jouw budgetvriendelijk evenement.

 

"Ons assortiment is zeer uitgebreid: van de kleinste partytent tot de grootste constructie, met een puntdak, gebogen dak of zadeldak, ... Onze tentstructuren zijn uiterst veelzijdig en kunnen naar keuze afgewerkt worden met vloer, vensters, deuren of andere accessoires. Een bedrijfs- of privéfeest, opendeurdag, sport- of cultureel evenement, beurs, tentoonstelling, VIP-dorp, festival... wij zorgen steeds voor een creatieve overdekte oplossing, esthetisch en verrassend", aldus Caroline Smeets. 

 

Enkele eyecatchers in het assortiment zijn de Arcada, Phoenix en TFS. De Phoenix en Arcada bieden met hun aantrekkelijke gebogen dakvorm en vrije binnenruimte een brede waaier aan mogelijkheden. Deze booghallen zijn niet enkel geschikt voor beurzen, bedrijfs- en privefeesten, maar ook als hospitality ruimte of VIP-lounge de ideale locatie. De Phoenix kan met een hogere zijhoogte uitgevoerd worden (3,8m of 5,4m). De Arcada kan optioneel voorzien worden van een overdekt terras. Op festivals zijn de TFS structuren van Veldeman, met een vrije overspanning van 30m, 40m of 50m breed, een graag geziene overkapping. Typerend zijn de strak opgespannen zeilen, zilvergrijs aan de buitenzijde en zwart aan de binnenzijde, de grote vrije breedte en hoogte en de hoge windlast. Nieuw is de TFS van 30m breed, met 2 open kopgevels en open zijkanten tot 3,15m hoogte, waarmee het buitengevoel nog versterkt wordt.

 

"Nood aan een creatief voorstel voor uw geplande evenementen? Geef ons een seintje op 089/47 31 31 of mail ons op events@veldemangroup.be. Ons vakkundige events team denkt met u mee en maakt een voorstel op maat van jouw budget. Chique, modern, klassiek,... alles kan. Dankzij onze totaalaanpak hoeft je je verder geen zorgen te maken. Indien gewenst leveren wij ook verwarming, verlichting, stoffering, tapijt, toiletten, ..."

www.veldemangroup.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Geheimen van veiligheid voor grote evenementen

Geheimen van veiligheid voor grote evenementen

8 out of the box meeting locaties

8 out of the box meeting locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties