Smart Event Manager lanceert mobiele app

Smart Event Manager lanceert mobiele app

Event-softwarepakket 'Smart Event Manager' lanceert een mobiele applicatie. De aankondiging gebeurde eerder deze maand op de tweede gebruikersdag waar ook andere ontwikkelingen, zoals de SEM Connector waarmee online boekingen rechtstreeks in de reserveringsoftware geplaatst worden, werden voorgesteld.

 

Directeur Jaap de Vries vertelt: "De event app vormt een belangrijke tool voor account-, party- en eventmanagers. Voortaan hebben zij altijd en overal real-time inzicht in de geboekte evenementen, vrije capaciteit en het relatiebeheer. SEM Mobile is daarmee een belangrijke aanvulling op het basissysteem en past volledig binnen de filosofie die we voor Smart Event Manager hanteren: een gebruikersvriendelijk en compleet reserveringssysteem aanbieden."

 

De lay-out van de software heeft ook een volledige make-over gekregen. Met een nieuwe frisse kleurstelling en Windows 8 stijl is de software nog eenvoudiger te gebruiken. Ook onder de motorkap werd de software vernieuwd. 

 

Voorraedt, de ontwikkelaar van het pakket, laat hiermee opnieuw zien dat het oog heeft voor innovatie. Vorig jaar presenteerde het bedrijf nog een automatische evaluatiefunctie en vernieuwde managementrapportages. Dit jaar ligt de focus op mobiel en het integreren van de software in websites met behulp van de 'Connector': in de eigen huisstijl kunnen evenementen, activiteiten en andere bijeenkomsten online geboekt worden, die vervolgens automatisch in SmartEvent Manager worden verwerkt.

 

Reacties van gebruikers.

De 150 aanwezige gebruikers op de gebruikersdag vertegenwoordigden circa 80 bedrijven, bijna de helft van het aantal bedrijven dat inmiddels met Smart Event Manager werkt. Toen de nieuwe ontwikkelingen tijdens de presentatie werden voorgesteld weerklonk er applaus uit de zaal en ook uit de evaluaties van het event blijkt de belangstelling groot. 

 

Over Smart Event Manager

Smart Event Manager is een uitgebreid software programma voor de evenementenbranche. Ruim 175 bedrijven in Nederland en België maken inmiddels gebruik van dit systeem. Dit betreffen zowel grote congrescentra, als bijzondere locaties, outdoor locaties en zalencentra. Smart Event Manager wordt volledig in eigen beheer ontwikkeld door Voorraedt.

www.smarteventmanager.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures