Uniek, onvergetelijk & magisch

Uniek, onvergetelijk & magisch

Toverland Events, een eigen afdeling van Attractiepark Toverland in Sevenum, realiseert dag-, avond- en vergaderarrangementen op maat voor particulieren en bedrijven. Eind maart is de Magische Vallei geopend, alsmede acht nieuwe attracties, waaronder een spectaculaire achtbaan en enerverende wildwaterbaan. Welke wensen u ook heeft, het gedreven team van Toverland Events 'tovert' ze om tot een unieke en magische ervaring.

 

Toverland Events brengt elke wens van de opdrachtgever nauwkeurig in kaart en zorgt ervoor dat elk arrangement feilloos wordt afgestemd op een specifieke groep. Van een spannende attractie tot en met een culinair diner, alle combinaties zijn mogelijk. Door de krachtenbundeling met Attractiepark Toverland wordt de kwaliteit van deze unieke events naar het hoogste niveau getild, mede dankzij de ervaren en toegewijde medewerkers die Attractiepark Toverland hiervoor beschikbaar stelt. "Uit diverse enquêtes en evaluatieformulieren blijkt dat wij zeer goed scoren op de gastvriendelijkheid van ons personeel", aldus Sales Events-professional Tamara Thijssen, die deze statistiek kracht bijzet met haar eigen vrolijke glimlach. "Onze medewerkers worden daar goed op getraind. Zij moeten niet alleen vragen beantwoorden, maar onze gasten ook verder helpen. Zien ze iemand een beetje zoekend rondkijken, dan stappen ze er op af."

 

Exclusief genieten

Toverland Events heeft verschillende locaties voor diverse groepen tot haar beschikking. "Onze vergaderruimte Mystique is ideaal voor vergaderingen en presentaties, ook overdag. De ruimte is namelijk geluidsdicht, zodat niemand last heeft van de drukte in het park." Gezelschappen tot 300 personen vinden op het exclusieve boventerras 'Sim Sa L’Oase' een oase van rust tussen al het attractieplezier. En groepen boven de 300 personen kunnen uitstekend terecht in Magic Forest, een 8.000m² grote ruimte op de begane grond met een capaciteit van circa 2500 mensen. "Daarnaast is onze eerste hal vorig jaar helemaal aangekleed in oosterse sferen en wordt deze ruimte gebruikt voor een oosters themafeest: de Magische Medina.” Zowel het organiseren van sfeervolle themafeesten - denk ook aan een Magic 70's/80's party – als de plezierrijke attracties dragen sterk bij aan het unieke en succesvolle karakter van de arrangementen van Toverland Events.

 

Nieuwe attracties

Eind maart is de Magische Vallei geopend. Met de toevoeging van dit vier hectare grote nieuwe gebied wordt Attractiepark Toverland anderhalf keer zo groot. "Die naam is niet voor niets. Het is écht een magische beleving, waar rondwandelen al een geweldige ervaring is", aldus een enthousiaste Tamara Thijssen, die de nieuwe binnenlocatie 'Katara Plaza' als extra meerwaarde noemt. Geschikt voor 20 tot 60 personen, en daardoor perfect voor zowel kleinere groepen uit het midden- en kleinbedrijf als voor families. Deze en andere bezoekers kunnen vanaf nu tevens genieten van acht nieuwe attracties voor jong en oud, én twee nieuwe thrill rides : de wildwaterbaan Djengu River en de Spinning coaster Dwervelwind. "Écht een heel leuke achtbaan. De karretjes draaien om hun eigen as, terwijl ze over de baan razen; het is een dubbele thrill!"

www.toverlandevents.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Opgepast: controles opblaasbare attracties op komst

Opgepast: controles opblaasbare attracties op komst

Plaats jouw nieuws gratis op eventplanner.net

Plaats jouw nieuws gratis op eventplanner.net

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Advertenties