Toverland opent nieuwe eventlocatie

Toverland opent nieuwe eventlocatie

Attractiepark Toverland heeft de poorten geopend naar de Magische Vallei, een compleet nieuw themagebied met maar liefst acht attracties. Daarmee is het park ook een sfeervolle eventlocatie rijker: Katara Plaza.

 

Katara Plaza is een multifunctionele horecavoorziening helemaal in stijl van het omliggende themagebied, de Magische Vallei. De natuurlijke materialen, ronde vormen en strooien puntdakjes zorgen voor een ontspannen, bijna caribische sfeer. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de nieuwe achtbaan Dwervelwind en op Katara, Fountain of Magic, een magisch waterspektakel van 136 fonteinen die bewegen op muziek. Het voorste gedeelte van het restaurant is overdag geopend voor bezoekers van het park, de zaal achterin kan exclusief gehuurd worden.     

 

Mogelijkheden zaalhuur

De zaal in Katara Plaza is uitermate geschikt voor kleinere groepen van circa veertig/vijftig personen. De intieme ruimte beschikt over een eigen bar en kan daarom goed gebruikt worden voor een borrel of feest. De ruimte is tevens geschikt voor vergaderingen of presentaties; faciliteiten zoals een beamer en scherm zijn aanwezig. Bij goed weer kan 's avonds ook het overdekte terras benut worden en zijn er feesten mogelijk tot 300 personen. In het midden van het terras brandt een knisperend haardvuur. Arrangementen en feesten in Katara Plaza kunnen desgewenst gecombineerd worden met het (exclusieve) gebruik van attracties. 

 

Magische Vallei

Met de opening van de Magische Vallei, voegt Toverland 4 hectare toe aan het bestaande park. In totaal is 14 miljoen euro geïnvesteerd in het omvangrijke project. De Magische Vallei is een oase van groen met indrukwekkende rotsformaties en metershoge watervallen. Er zijn ruim 60.000 planten geplant en er werd 2800 ton aan echt gesteente uit een Duitse steengroeve gehaald. Voor een optimale beleving heeft Toverland meer dan 2 uur aan betoverende muziek laten componeren. De grootste nieuwe attracties zijn de wildwaterbaan Djengu River en Dwervelwind, een magische achtbaan waarbij de karretjes draaien tijdens de rit. Naast de attracties biedt de Magische Vallei ook onderdak aan een de Dwervels, bijzondere wezens die in de vallei hun huisjes hebben gebouwd.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties