Internationale tv-zender voor eventplanners gelanceerd

Internationale tv-zender voor eventplanners gelanceerd

Een wereldprimeur: de eerste internationale online tv-zender voor opdrachtgevers en organisatoren van evenementen is een feit. Voortaan vind je op www.eventplanner.net regelmatig nieuwe afleveringen die je inspireren bij de organisatie van jouw volgende evenement.

 

eventplanner.tv is al langer beschikbaar voor de Belgische en Nederlandse eventsector. De zender is uniek in de wereld en brengt televisie over de snel evoluerende evenementenbranche rechtstreeks op je computer, tablet of smartphone. Naast de Nederlandstalige uitzendingen op eventplanner.be /.nl komen er nu dus ook Engelstalige afleveringen voor een wereldwijde doelgroep.

 

Wat kan je verwachten?

Geen traditionele eventverslagen, wel prangende interviews met opiniemakers uit het evenementenvak, boeiende reportages en nieuwe trends. We ontdekken ook eventlocaties, bestemmingen (destination reports), eventconcepten, technologie en eventgadgets. eventplanner.tv is informatief en deelt kennis. En dat alles in korte, hapklare afleveringen zodat je in een mum van tijd helemaal mee bent.

 

Piloot-aflevering

De eerste pilootafleveringen staan ondertussen online. Niet toevallig gaat de eerste testaflevering over culturele verschillen die mogelijk roet in het eten gooien bij de organisatie van internationale evenementen. In deze aflevering ontdek je wat je best vermijdt, wil je je buitenlandse gasten niet beledigen... In de tweede aflevering onthullen we alle geheimen om social media succesvol in te zetten voor evenementen.

 

Gesteund door de event-community

Een deel van de investeringen die nodig zijn voor de uitbouw van de internationale tv-zender werden gefinancierd door enthousiaste kijkers die via crowdfunding hun bijdrage leverden.

 

Stay tuned

Wil je op de hoogte blijven van de internationale uitzendingen van eventplaner.tv? Volg ons via Facebook, Twitter en abonneer je op onze internationale nieuwsbrief (ENG).

 

Onze Nederlandstalige Facebook pagina, Twitter, nieuwsbrief, ... blijft uiteraard ook gewoon bestaan.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures