Jouw event-bedrijf op tvJouw event-bedrijf op tv

Wil je jouw event-bedrijf aan de wereld tonen? eventplanner.tv nodigt je uit voor een interview in onze studio of komt naar je toe en maakt een complete reportage van jouw locatie, teambuilding activiteit, concept, ...

 

Elke week zendt eventplanner.tv een nieuwe aflevering uit in dezelfde broadcast kwaliteit als die van de grote tv-zenders. Eén van die afleveringen kan over event-bedrijf gaan.

 

Studio interview

Wil je het verhaal van jouw bedrijf in de eventplanner.tv-studio komen vertellen? Ben je bereid in een interview de sector te overtuigen van jouw vakgebied? We nodigen je graag uit in onze tv-studio in Lint (B). Samen met onze redactie zoeken we naar een gepaste redactionele insteek om jouw bedrijf als toonaangevend binnen jouw vakgebied te profileren. De afleveringen moeten echter wel voldoende neutraal zijn qua inhoud en kennis, zodat ze boeiend blijven voor onze kijkers.

 

Dit is meteen ook de kracht van eventplanner.tv: dankzij de journalistiek correcte onderbouw van de afleveringen maken we het verschil met klassieke commerciële bedrijfsfilms. Zo verhogen we aanzienlijk de geloofwaardigheid van de boodschap. Geen enkel ander medium slaagt erin zolang de aandacht van jouw doelgroep vast te houden!

 

Reportage op locatie

eventplanner.tv-presentator Kevin Van der Straeten komt zelf bij je langs en test jouw locatie, activiteit of concept uit. Naast beelden van op locatie, interviewen we ook een of meerdere medewerkers als rode draad doorheen de aflevering. Een ideale manier om de mogelijkheden van jouw event-bedrijf aan organisatoren te tonen.

 

Extra verspreiding

Je aflevering blijft altijd beschikbaar op onze Belgische en Nederlandse website. Bovendien nemen we de aankondiging van je aflevering op in de eventplanner.be /.nl nieuwsbrief (oplage +50.000). Ook via sociale media boosten we de impact van je video. Je kan de video ook op je eigen website plaatsen met een embed code die we je ter beschikking stellen (zelfde principe als het plaatsen van een YouTube video op je website). Voor de prijs van een traditonele bedrijfsfilm krijg je er nu meteen een enorm bereik en hogere geloofwaardigheid bovenop!

 

Alle informatie over het draaien van een eventplanner.tv aflevering over jouw event-bedrijf kan je terugvinden in onze handige mediakit die je helemaal gratis kan downloaden.

23-01-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

De 'customer journey' van je event begint al bij de registratieDe 'customer journey' van je event begint al bij de registratie
Saboteer je event met een slecht registratieformulierSaboteer je event met een slecht registratieformulier
Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?
Advertenties

In de kijker

Neptunus

Neptunus

Specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 2. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 3. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant