Jouw event-bedrijf op tv

Jouw event-bedrijf op tv

Wil je jouw event-bedrijf aan de wereld tonen? eventplanner.tv nodigt je uit voor een interview in onze studio of komt naar je toe en maakt een complete reportage van jouw locatie, teambuilding activiteit, concept, ...

 

Elke week zendt eventplanner.tv een nieuwe aflevering uit in dezelfde broadcast kwaliteit als die van de grote tv-zenders. Eén van die afleveringen kan over event-bedrijf gaan.

 

Studio interview

Wil je het verhaal van jouw bedrijf in de eventplanner.tv-studio komen vertellen? Ben je bereid in een interview de sector te overtuigen van jouw vakgebied? We nodigen je graag uit in onze tv-studio in Lint (B). Samen met onze redactie zoeken we naar een gepaste redactionele insteek om jouw bedrijf als toonaangevend binnen jouw vakgebied te profileren. De afleveringen moeten echter wel voldoende neutraal zijn qua inhoud en kennis, zodat ze boeiend blijven voor onze kijkers.

 

Dit is meteen ook de kracht van eventplanner.tv: dankzij de journalistiek correcte onderbouw van de afleveringen maken we het verschil met klassieke commerciële bedrijfsfilms. Zo verhogen we aanzienlijk de geloofwaardigheid van de boodschap. Geen enkel ander medium slaagt erin zolang de aandacht van jouw doelgroep vast te houden!

 

Reportage op locatie

eventplanner.tv-presentator Kevin Van der Straeten komt zelf bij je langs en test jouw locatie, activiteit of concept uit. Naast beelden van op locatie, interviewen we ook een of meerdere medewerkers als rode draad doorheen de aflevering. Een ideale manier om de mogelijkheden van jouw event-bedrijf aan organisatoren te tonen.

 

Extra verspreiding

Je aflevering blijft altijd beschikbaar op onze Belgische en Nederlandse website. Bovendien nemen we de aankondiging van je aflevering op in de eventplanner.be /.nl nieuwsbrief (oplage +50.000). Ook via sociale media boosten we de impact van je video. Je kan de video ook op je eigen website plaatsen met een embed code die we je ter beschikking stellen (zelfde principe als het plaatsen van een YouTube video op je website). Voor de prijs van een traditonele bedrijfsfilm krijg je er nu meteen een enorm bereik en hogere geloofwaardigheid bovenop!

 

Alle informatie over het draaien van een eventplanner.tv aflevering over jouw event-bedrijf kan je terugvinden in onze handige mediakit die je helemaal gratis kan downloaden.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Eventpartners - Bezoekersregistratie
Zeven inspirerende ideeën om van jouw congres een groot succes te maken
Eventpartners - Bezoekersregistratie|
10 juni 2024

Congressen bieden een uitstekend platform voor het delen van de nieuwste ontwikkelingen en prestaties binnen een vakgebied of sector. Maar als jouw congres jaarlijks wordt georganiseerd, kan het best een uitdaging zijn om elke editie voor de deelnemers weer minstens zo interessant en aantrekkelijk te maken als de voorgaande editie. Hoe voorkom je dat jouw congres routinematig gaat voelen en ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Doorbraak voor ticketverkoop: Wat Ticketmaster's nieuwe toezegging betekent

Doorbraak voor ticketverkoop: Wat Ticketmaster's nieuwe toezegging betekent

Top 7 uitdagingen bij het organiseren van evenementen en hoe je ze overwint

Top 7 uitdagingen bij het organiseren van evenementen en hoe je ze overwint

Sectoronderzoek: vul de Event Confederation enquête in

Sectoronderzoek: vul de Event Confederation enquête in

Advertenties