Huur de eventplanner.tv studioHuur de eventplanner.tv studio

Wil je een reeks interviews opnemen voor je interne communicatie? Heb je een filmpje nodig om te tonen op je congres? In de evenplanner.tv-studio kan het allemaal.

 

Onze vaste studio bij AED Studio's, één van de grootste tv-studio complexen in Europa, is uitgerust voor de meest veeleisende multi-camera producties in broadcast kwaliteit. Ook live uitzendingen sturen we zonder probleem via internet de ether in. Zo is de studio een gedroomde locatie als remote hub voor hybride events.

 

All-in

Onze tv-studio is instapklaar en de huurprijs is all-in:  technische crew, camera-apparatuur, belichting, visagie, montage, ... Alles is aanwezig om jouw opname professioneel te verzorgen. Zelfs een doorwinterde presentator staat voor je klaar. Als jij dat wenst, kan je immers beroep doen op eventplanner.tv-presentator Kevin Van der Straeten. Maar ook je eigen presentator is natuurlijk meer dan welkom.

 

Op jouw maat

Wil je een andere print op de vloer? Een eigen beeld of logo op de achtergrond? Een andere kleur decorwanden? Geen nood, het decor is flexibel aan te passen aan jouw branding.

  

Alle informatie over het huren van onze tv-studio kan je terugvinden in onze handige advertentiebrochure die je helemaal gratis kan downloaden. Of bekijk de fact-sheet over de tv-studio verhuur.

08-04-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?
Wat je moet weten over risicomanagement voor evenementenWat je moet weten over risicomanagement voor evenementen
Wat betaal je een evenementenbureau?Wat betaal je een evenementenbureau?
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-01Office Planner
  Walkies4Events - W4E bvba
  Antwerpen
 2. 15-01Project Manager België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 3. 10-01Assembleur
  PresTop Rental
  Noord-Brabant