Huur de eventplanner.tv studioHuur de eventplanner.tv studio

Wil je een reeks interviews opnemen voor je interne communicatie? Heb je een filmpje nodig om te tonen op je congres? In de evenplanner.tv-studio kan het allemaal.

 

Onze vaste studio bij AED Studio's, één van de grootste tv-studio complexen in Europa, is uitgerust voor de meest veeleisende multi-camera producties in broadcast kwaliteit. Ook live uitzendingen sturen we zonder probleem via internet de ether in. Zo is de studio een gedroomde locatie als remote hub voor hybride events.

 

All-in

Onze tv-studio is instapklaar en de huurprijs is all-in:  technische crew, camera-apparatuur, belichting, visagie, montage, ... Alles is aanwezig om jouw opname professioneel te verzorgen. Zelfs een doorwinterde presentator staat voor je klaar. Als jij dat wenst, kan je immers beroep doen op eventplanner.tv-presentator Kevin Van der Straeten. Maar ook je eigen presentator is natuurlijk meer dan welkom.

 

Op jouw maat

Wil je een andere print op de vloer? Een eigen beeld of logo op de achtergrond? Een andere kleur decorwanden? Geen nood, het decor is flexibel aan te passen aan jouw branding.

  

Alle informatie over het huren van onze tv-studio kan je terugvinden in onze handige advertentiebrochure die je helemaal gratis kan downloaden. Of bekijk de fact-sheet over de tv-studio verhuur.

08-04-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!
Opdrachtgevers events heel optimistisch over 2018Opdrachtgevers events heel optimistisch over 2018
5 licht- en geluidstips voor evenementen - Zorg dat niemand iets mist5 licht- en geluidstips voor evenementen - Zorg dat niemand iets mist
Advertenties

In de kijker

Breepark

Breepark

Doen, wat je leuk vindt!

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-11Sales/accountmanager
  Breepark
  Noord-Brabant
 2. 10-11(On)gewoon creatieve grafische vormgever
  JADA events
  Antwerpen
 3. 30-10Flexibele jobstudenten gezocht als spelleider
  iChallenge bvba
  Vlaams-Brabant [+Brussel]