Endemol introduceert divisie voor evenementen

Endemol introduceert divisie voor evenementen

Endemol Nederland heeft zijn activiteiten op het gebied van evenementen geconcentreerd in de divisie Endemol Events. Met dit nieuwe initiatief legt het mediabedrijf zich verder toe op de ontwikkeling van zakelijke en particuliere events.

 

Het bureau werkt samen met verschillende creatieve en productionele disciplines in de organisatie en is nauw verbonden aan Endemol-dochter Talent Kitchen.


Volgens Laurens Drillich, algemeen directeur van de Amsterdamse producent, is de gespecialiseerde divisie bedoeld om het event-aanbod van Endemol meer te profileren. "Ons bedrijf is al jaren actief in de evenementensector, waardoor we veel kennis en ervaring in huis hebben. Bovendien profiteren onze evenementen van het mondiale netwerk en de omvangrijke rechtenportefeuille van Endemol. Met de introductie van Endemol Events zijn al die kwaliteiten nu verenigd binnen één bureau en op die manier ook beter toegankelijk voor onze klanten."

 

Endemol Events ontwikkelt en produceert zowel op maat gesneden concepten als exclusieve formats die zijn gebaseerd op de aantrekkingskracht en uitstraling van de mediawereld. Zo vertaalt het bureau nationale en internationale televisie hits naar events, waarbij de bekende elementen uit de programma's worden afgestemd op de opdrachtgever. Voorts heeft Endemol Events dankzij de samenwerking met Talent Kitchen een rechtstreekse relatie met vooraanstaande tv-persoonlijkheden, onder wie Jeroen Pauw, Eva Jinek en Jojanneke van den Berge.


Endemol Events is gevestigd in de Amsterdamse MediArena, het hoofdkwartier van Endemol. De studio's, faciliteiten en publieksvoorzieningen van deze accommodatie zijn tevens beschikbaar voor evenementen.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures