Rotterdam Marketing genomineerd voor beste congresbureau

Rotterdam Marketing genomineerd voor beste congresbureau

Rotterdam Marketing is gekozen tot een van de zes beste congresbureaus overzee. Samen met de bureaus in Hong Kong, Wenen, Monaco, Malta en Den Haag is Rotterdam Marketing genomineerd voor de Meetings & Incentive Travel Industrie Awards in de categorie 'Best Overseas Convention Bureau'. De winnaar wordt tijdens het M&IT Awards Gala op 19 maart in Londen bekendgemaakt.

 

De genomineerden worden jaarlijks door de lezers van het Britse Meeting & Incentive Travel Magazine gekozen. Rotterdam Marketing is trots op de nominatie. Directeur Ton Wesselink: "Het is fantastisch om door klanten zelf te worden genomineerd. Rotterdam Marketing zet zich in om met kosteloos en onafhankelijk advies congressen en events naar Rotterdam te halen en ze de gewenste kwaliteit te geven. Het is een beloning voor ons werk dat de lezers van M&IT magazine ons voor de tweede keer hebben genomineerd."  Rotterdam Marketing was in 2011 ook al genomineerd voor de M&IT Award. Toen ging de award voor 'Best Overseas Convention Bureau' naar Monaco Tourist Authority.

 

Meetings & Incentive Travel
De Meeting & Incentive Travel Industry Awards bestaan al meer dan 15 jaar. Het is een gevestigde award uitreiking waar best practices uit de markt worden benadrukt. In totaal worden 19 awards uitgereikt.


Meetings & Incentive Travel is het meest toon aangevende vakblad in Groot-Brittannië dat zich richt op organisatoren van corporate events en van associaties congressen. Het magazine wordt tien keer per jaar uitgegeven en heeft een oplage van circa 22.000 lezers.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures