Verantwoord drinken op events zit in de lift

Verantwoord drinken op events zit in de lift

Heb je het ook al gemerkt, de jongste tijd op recepties en evenementen: steeds meer blijven de glaasjes bubbels, de witte en rode wijn en het schuimende gerst aan de kant staan. Gasten vragen meer en meer niet-alcoholische dranken. Het is dus echt zo ver: we gaan bewuster om met alchohol. Daar speelt The Bartenders Company creatief op in met een vip-aanbod verantwoord drinken.  


The Bartenders Company merkt meer en meer een enorme bewustwording rond alcoholgebruik in de eventwereld. Dat is zeker het effect van de jarenlange Bob-campagnes. Maar The Bartenders Company wijst er ook op dat de meeste events een sterk beroepskarakter hebben. De recepties en events die vandaag worden georganiseerd kaderen meestal in een ruimer kader van sales en marketing, HR, ... of in een breder plan van de onderneming. Gezien de concurrerende tijden waarin we leven, is het niet (meer) aangeraden om je eens goed 'te laten gaan' tijdens een bedrijfsfeestje. De tijd van de straffe 'day after'-verhalen ligt hoe langer hoe meer achter ons.

 

The Bartenders Company biedt gasten die een alternatief voor alcohol wensen een ruime keuze aan alcoholvrije cocktails en drankjes. "We willen meer bieden dan een glaasje water of een cola light. Deze gasten verdienen, net als de 'drinkers', een echte vip-behandeling. We bieden dan ook in het alcoholvrije gamma enkel top-producten aan", vertelt Peter Grunewald van The Bartenders Company.


Op de beurzen Event 12, Festivak en AEB verwende de cateraar de gasten op de eventplanner.be /.nl stand. "Dit zijn de plaatsen bij uitstek waar trends worden gezet. We ondervonden daar aan den lijve dat het alcoholvrije aanbod enorm werd geapprecieerd door de eventorganisatoren en beslissers in het vak."

 

Wil je ook meesurfen op deze trend en je gasten een verantwoord drankaanbod serveren, contacteer dan zeker The Bartenders Company.

grunewald.bar
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

TIP! - Welke vergunningen heb ik nodig om een evenement te organiseren?

TIP! - Welke vergunningen heb ik nodig om een evenement te organiseren?

Onze event management software nu ook in iOS en Android app

Onze event management software nu ook in iOS en Android app

Van Ranst: "Festival deze zomer? Ik zie nu geen redenen waarom niet"

Van Ranst: "Festival deze zomer? Ik zie nu geen redenen waarom niet"

Advertenties