Huur een kant-en-klaar kampeertentje naast de grote festivaltent

Huur een kant-en-klaar kampeertentje naast de grote festivaltent

Vanaf deze zomer biedt FestiTent op verschillende muziekfestivals kant-en-klare kampeertenten aan. In plaats van te zeulen met kampeermateriaal, luchtmatrassen, barbecues,… van op de parking tot aan de eigenlijke kampeerplaats, kunnen festivalbezoekers veel sneller genieten van hun festivaltrip.

 

Je kan bij FestiTent een kampeertentje huren of kopen. In beide gevallen zetten de medewerkers van FestiTent alles op voorhand op het kampeerterrein klaar.

 

De kampeertenten zijn voorzien van een binnen- en buitenzeil om condensatie te voorkomen. Het slaapcompartiment biedt plaats aan twee personen en meet 150 op 200 cm. Er is ook ruimte om bagage en kleding op te bergen.

 

Via de website festitent.com kan je naast een tent ook een slaapmatje, een slaapzak, een barbecue, vouwstoelen en zelfs een tandenborstelset bestellen. Een ideale manier om geheel ontspannen een lang en aangenaam festivalweekend te starten.

 

Wie beslist om een tent te kopen, kan hem na het festivalweekend gewoon afbreken en mee naar huis nemen. Een gehuurde tent laat je na gebruik gewoon achter in de staat zoals je hem gekregen hebt.

 

Organisatoren kunnen via het concept een extra service aan hun bezoekers bieden. 


www.festitent.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures