Kleur je festival met de blauwe tent van Van Ham

Kleur je festival met de blauwe tent van Van Ham

Op zoek naar een originele en nieuwe festivaltent in een frisse kleur? Wat dacht je van een hemelsblauw zeil, gedecoreerd met gele stijlvolle motieven? Als echte eyecatcher in je groene festivalweide of als opvallend element op je zakelijke event. En dat is nog niet alles. Stap je de tent binnen, dan word je ondergedompeld in een intieme sfeer van nachtblauw.

 

Deze tent is het nieuwe paradepaardje in het gamma festivaltenten van Van Ham Tenten & Podia uit Bladel. Van Ham heeft tenten in verschillende maten breedte: o.a. 12, 5 m, 22,5 m, 26 m, 32 m en 40 m. Met deze nieuwe hemelsblauwe tent overspan je een terrein met een breedte van 32,5 meter.  In de kleinste vorm is ze eveneens 32,5 m lang, maar je kan ze telkens  verlengen met 12,5 m tot een maximum van 70 m.

 

De zijkanten zijn 4 m hoog en kan je overal voorzien van pushbar nooddeuren. De masten van de tent reiken tot 16,5 m hoogte en hebben een rigging capaciteit van 1500 kg per mast.

 

Veilig

Van Ham Tenten & Podia draagt veiligheid hoog in het vaandel. Bij de ontwikkeling van deze tent hield de ervaren tentenverhuurder dan ook rekening met de strengste nieuwe Europese veiligheidsnormen. Zowel in constructieveiligheid als in brandveiligheid beantwoordt de tent aan de nieuwste regelgeving.

Tenslotte is de nieuwste tent van Van Ham natuurlijk ook voorzien van een bouwboek waardoor je alle veiligheidsgevens van de tent bij elkaar hebt voor de vergunning aanvraag.

www.vanhamtenten.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures