eventplanner.TV gaat internationaal

eventplanner.TV gaat internationaal

Begin 2013 start eventplanner.tv met de uitrol van een wereldwijde online tv-zender voor de eventsector. Binnen enkele weken starten we met de opnames van internationale afleveringen in het Engels.

 

Het nieuwe platform komt naast eventplanner.be /.nl te staan. De websites zijn al meer dan 10 jaar een referentie voor organisatoren van de meest uiteenlopende evenementen in België en Nederland. Dat blijft ook zo in de toekomst. Vanzelfsprekend blijven we ook Nederlandstalige afleveringen voor eventplanner.tv maken.

 

"Na 10 jaar is het tijd om over de landsgrenzen heen te kijken," vertelt Kevin Van der Straeten, Managing Director en Founder van eventplanner media. "eventplanner.tv is een uniek concept. Er is veel interesse vanuit alle hoeken van de wereld. Het nieuwe internationale platform zal onze Belgische en Nederlandse site versterken en omgekeerd. Op vlak van advertentiemogelijkheden wordt het een mooie aanvulling op ons huidige bereik."

 

Bekijk de aankondiging nu en volg onze internationale avonturen op de voet via Facebook, Twitter en onze internationale nieuwsbrief (ENG).

 

Onze Nederlandstalige Facebook pagina, Twitter, nieuwsbrief, ... blijft uiteraard ook gewoon bestaan.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures