Rob van de Wiel directeur MECC Maastricht

Rob van de Wiel directeur MECC Maastricht

Aansluitend op de interim opdracht van Eric Broekaart als directeur van het MECC gaat Rob van de Wiel (39) zijn functie overnemen en treedt per 1 februari 2013 in dienst.

 

Eric Broekaart vervolgt zijn carrière als directeur en mede-eigenaar van een grote horeca-exploitatie binnen een voetbalstadion in het Noorden van Nederland. 

 

Rob van de Wiel heeft ruim 12 jaar ervaring in hogere managementfuncties in de evenementenbranche. Hij heeft veel ervaring op het gebied van grootschalige vakbeurzen, publieksbeurzen en evenementen, niche-produkties, concerten en B-to-B-producties. Zo was hij directeur van de Brabanthallen / Autotron Rosmalen en directeur Event Services van Libéma. De laatste jaren was Rob General Manager van Hapéco, een toonaangevend, faciliterend bedrijf binnen de evenementenbranche.

 

Rob van de Wiel zal de door Eric Broekaart ingezette koers verder vorm geven. De focus van MECC Maastricht is het binnenhalen van (inter)nationale medische en niet-medische congressen en evenementen. Ook de samenwerking met de stad Maastricht en de Euregio als doelgebied gaat meer verdieping krijgen. Een goed voorbeeld hiervan is de Maastricht Health Campus die garant staat voor een intensieve samenwerking tussen o.a. Universiteit Maastricht, Maastricht Universitair Medisch Centrum+, Provincie Limburg, Gemeente Maastricht en Industriebank LIOF.

Hans Bakker, Algemeen directeur Amsterdam RAI, spreekt van een zeer aangename en soepel verlopende directiewisseling: "Eric heeft de interim opdracht prima ingevuld en een mooi vertrekpunt gecreëerd voor Rob. Ik heb alle vertrouwen in een succesvolle toekomst voor het MECC". De maanden december en januari worden ingezet voor de overdracht van werkzaamheden waarbij vooral het kennis maken met belanghebbenden van het MECC voorrang krijgt.

 

Foto: V.l.n.r. Eric Broekaart en Rob van de Wiel (MECC Maastricht) en Hans Bakker (Amsterdam RAI)

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties