Terminalverhuur in volle ontwikkeling

Terminalverhuur in volle ontwikkeling

November is steevast een topmaand voor de verhuur van betaalterminals in de sector van de beurzen. Voor de Boekenbeurs in Antwerpen, Countryside in Gent en Antica in Namen kiest beursorganisator Artexis resoluut voor Terminalrent als dé partner voor betaalterminals.  

 

Terminalrent test en evalueert in deze periode uitvoerig nieuwe technologieën. Zo werkte de helft van de betaalterminals op de boekenbeurs op het lokale WIFI netwerk. Hiervoor ging Terminalrent een prima partnership aan met Loyaltek (verdeler van betaalterminals) en met Citymesh (installateur van (draadloos) internet), met goede resultaten overigens. Ook het GPRS netwerk hield bijzonder goed stand dankzij de verhoogde 2G capaciteit die Belgacom voorziet tijdens de beurs. Terminalrent specialiseert en diversifieert verder zijn diensten om de klant nog beter te bedienen.

 

Terminalrent kijkt met veel ambitie naar de toekomst. "Met het vernieuwde logo komen we voortaan onder de naam Terminalrent naar buiten. Zo willen we alle taalgroepen aanspreken", vertelt zaakvoerder Kristof Waelkens. Het IT bedrijf Dotline werkt aan een online platform waardoor de onderdelen van het bedrijfsproces 'order', 'stock' en 'logistiek' worden geautomatiseerd. "Specifiek voor onze diensten in betaalverkeer ontwikkelen we een betaalplatform waardoor  transacties automatisch worden uitbetaald vanaf de wachtrekening. Het beheer van transactiedata, het creëren van transactierapporten en het automatisch uitbetalen van de klant worden geïntegreerd in één ICT systeem. Dit ingenieuze systeem wordt gebouwd door webapplicatie specialist Frederic van Duuren (o.a. oprichter van 8seconds)", vermeldt Kristof Waelkens nog.

 

Terminalrent heeft het statuut van EFT (Electronic Fund Transfer) aangevraagd bij de Nationale bank en maakt daarbij volop gebruik van het SEPA - Single European Payment Area - protocol binnen de wereld van het elektronisch betaalverkeer.

 

"Al deze items, informatie en complementaire diensten van onze partners in het betaalverkeer zullen worden opgenomen in de portaalsite www.terminalonline.be (1 jan. 2013)", besluit Kristof.

www.terminalrent.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Advertenties