Olaf van den Wittenboer directeur Van der Veen-event engineering

Olaf van den Wittenboer directeur Van der Veen-event engineering

Olaf van den Wittenboer is aangetrokken als algemeen directeur van Van der Veen-event engineering. Hij gaat zijn kennis en ervaring inzetten voor de klanten en voor verdere nationale en internationale groei van Van der Veen.

 

Daartoe zal hij nauw samenwerken met commercieel directeur Arie Boon. "Naast brede managementervaring heeft Olaf het vermogen om creativiteit te combineren met pragmatisme. Samen kunnen we nog gerichter werken aan het verstevigen van onze klantrelaties en het uitbouwen van de activiteiten", aldus Arie Boon.

 

Ruime ervaring

Olaf van den Wittenboer is ruim 20 jaar actief in de installatiebranche. De afgelopen vijf jaar was hij vestigingsdirecteur van Unica Installatietechniek in Amsterdam. Daarvoor was hij vestigingsmanager van Croon Elektrotechniek en bekleedde hij diverse leidinggevende functies bij Holland Railconsult. "Ik kijk ernaar uit om Van der Veen met dit professionele en enthousiaste team te versterken als dé specialist in het creëren van belevingen door techniek."

 

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures