Groot evenementenbureau failliet

Groot evenementenbureau failliet

Een onverwacht faillissement in de eventsector. Schokkend nieuws aangezien het gaat over een grote, bekende speler op de Nederlandse markt.

 

Happy Company BV, aanbieder van maatwerkevenementen en bedrijfsuitjes, werd door de rechtbank in Amsterdam failliet verklaard. De heer F.G.H. Snippers is aangesteld als curator en bekijkt of een doorstart mogelijk is.

 

Het bedrijf van René van Elsland handelde onder namen als Utrecht Events Company, Events Company Group, Brabant Events Company, Amsterdam Incentive Company,... Voormalig directeur John Bes richtte in 1996 Amsterdam Sport & Events Company op. Dat werd later Happy Company. Het bureau focuste op bedrijfsuitjes in Amsterdam. In 2004 opende Happy Company de eerste vestiging buiten de Nederlandse hoofdstad. Al snel volgden de vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Alkmaar en Antwerpen. In 2006 kwam huidig directeur René van Elsland aan boord. Hij nam in 2011 de aandelen van John Bes over.

 

Voor alle duidelijkheid: Antwerp Events Company, Rotterdam Events Company en Maastricht Events Company behoren niet to dezelfde groep en hebben dan ook niets met het faillissement te maken. Op de website van Happy Company kan u een overzicht terugvinden van de activiteiten die wel bij het faillissement betrokken zijn.

 

We wensen eigenaar René van Elsland en alle werknemers van Happy Company veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Bron: Curatoren.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten.
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures