Verzekerd van een goed feest!

Verzekerd van een goed feest!

No Risk Events weet, als event-verzekeraar, uit ervaring dat bij het organiseren van een evenement veel komt kijken. Je moet aan allerlei dingen denken en er valt veel te regelen... Er kan dus ook heel wat misgaan.

 

Een aantal belangrijke zaken die je, volgens No Risk Events, in het achterhoofd moet houden als je een evenement organiseert:

 

1. Locatie

Start met het zoeken van een geschikte locatie. De locatie vormt de basis van het evenement. Als je eenmaal een goede locatie hebt geregeld kun je verder gaan met het regelen van de andere zaken, zoals het inrichten van het decor, het invullen van het programma en het promoten van jouw evenement. Ga steeds na voor welke risico's de locatie verzekerd is.

 

2. Catering

Bij de meeste evenementen speelt catering een belangrijke rol. Catering heeft een grote invloed op het succes van een evenement. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over de vorm, de samenstelling en het gewenste kwaliteitsniveau.

 

3. Verzekering

Waar evenementen georganiseerd worden, moet worden verzekerd. Verschillende risico's kunnen er namelijk voor zorgen dat de uitvoering van het evenement niet loopt zoals gepland, met alle financiële gevolgen van dien. Om deze risico's af te dekken is het erg belangrijk om jouw evenement te verzekeren.

 

No Risk Events is gespecialiseerd in het verzekeren van verschillende soorten evenementen. Of u nu een muziekfestival, een bedrijfsevenement of een beurs organiseert, zij hebben een op maat gemaakte verzekering voor jou. "Een breed scala aan dekkingen is bespreekbaar zoals bijvoorbeeld productiekosten, extreme weersomstandigheden en ongevallen. Uniek bij ons is de mogelijkheid om uw winst te verzekeren! Omdat No Risk Events zich alleen op evenementen richt, bieden wij speciale kortingen en premies, die je bij andere verzekeraars niet vindt. Verzeker uw evenement bij No Risk Events, want wij zijn de partner in evenementenverzekeringen en kunnen er tegen een relatief lage prijs voor zorgen dat uw productie waterdicht is"

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

William van Leeuwen [SPH Int. Music, Artists and Events]
New|2012-11-12 - 15:39u

Maar unieker is dat je je entertainment, amusement en artiesten kunt contracteren bij een evenementenbureau welke aangesloten is bij CLC-VECTA en welke je het unieke VECTA GARANTIEFONDS kunnen aanbieden. Met een scherpe premie en alles onder 1 dak ! En niet te vergeten de aanvullende dekking wanneer een artiest ziek is en het CLC VECTA bureau direct voor een geschikte vervangende artiest kan zorgen. Kortom: het VECTA GARANTIEFONDS is en blijft de unieke evenementen verzekering.

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures