Creëer sfeer met nieuwe PRG EML Productions oplossingen

Creëer sfeer met nieuwe PRG EML Productions oplossingen

PRG EML Productions heeft een aantal nieuwe producten in de aanbieding deze maand. Naast de 'traditionele' licht & geluidsoplossingen, investeert het verhuurbedrijf ook in decoratieve oplossingen.

 

In het verhuuraanbod vanaf vandaag 3 nieuwe oplossingen die speciaal werden ontwikkeld voor de corporate markt.

 

PRG LED Uplighter

Deze uplighter, gebaseerd op LED technologie, is een strakke en decoratieve aanvulling voor jouw events. Je kan de 'uplighter' gebruiken als staander, maar kan ook gehangen worden. Hij zorgt voor een indirecte belichting van jouw locatie, zonder echt op te vallen. In combinatie met een speciale plexi buis, wordt dit armatuur een aangename sfeermaker en decoratief verlichtingselement. Het armatuur is DMX gestuurd en geeft je dus de mogelijkheid om de LED Uplighter ook als element in jouw lichtshow te gebruiken.

 

PRG Design LED Stand

De PRG Design LED Stand is het ideale armatuur voor het uitlichten van buffetten of als decor element in een set. Gemaakt uit roestvrij staal en voorzien van 4 apart beweegbare en dimbare LED lampen is het een sublieme en elegante eye-catcher. De stroomkabel werd in de buis van het armatuur verwerkt en kan op een discrete manier worden aangesloten op het stroomnet. De spot levert een warme, op halogeenlicht lijkende accentbundel van licht.

 

Design Speaker Support

Deze elegante speaker-stand uit roestvrij staal brengt de afwerking van jouw event naar een hoger niveau. Ze zijn combineerbaar met EMF en EMM luidsprekers uit het EM gamma van PRG EML Productions.

 

www.prg.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties