12% ticketverkoop gaat via smartphones

12% ticketverkoop gaat via smartphones

Ticketscript verzorgt de ticketing voor meer dan 75% van alle Amsterdam Dance Event (ADE) party's. Het bedrijf ziet een forse toename in het aantal tickets dat dit jaar via een mobiele telefoon is gekocht ten opzicht van ADE 2011. De kaartverkoop via mobiel is gestegen van 3% vorig jaar naar 12% dit jaar.

 

ADE verwacht dit jaar meer dan 200.000 bezoekers. 12% van deze ADE kaartverkoop gaat via een smartphone. Bovendien kiest 17% van alle kaartkopers aan het einde van het koopproces voor een mobiel ticket in plaats van de gebruikelijke e-ticket.

 

"De toename van mobiele ticketing is een trend die we het afgelopen jaar al waarnemen en de kaartverkoop van ADE bevestigt dat nu wederom", aldus Joep Lecluse, group marketing director Ticketscript. "ADE staat in het teken van innovatie en ticketscript gebruikt de nieuwste technologieën, om de bezoekers een optimale beleving te garanderen, vanaf het moment van aanschaf van een ticket tot en met een efficiënte entree. De introductie van Apple's Passbook maakt het nog eenvoudiger om deze mobile tickets te beheren."

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures