Beurzensector goed voor ruim 400 miljoen

Beurzensector goed voor ruim 400 miljoen

In 2011 vonden er in Nederland ruim 500 vak- en consumentenbeurzen plaats die 6,8 miljoen bezoeken genereerden en gezamenlijk € 408 miljoen euro omzet in de boeken lieten noteren.

 

Beurzen met de grootste omzet waren de International Broadcasting Convention in de RAI (€ 14,3 miljoen), TEFAF Maastricht (€ 11,4 miljoen) en de AutoRAI (€ 8,0 miljoen).

 

Waardevolle kennisbron

Deze cijfers zijn afkomstig uit de Beurzen Monitor 2012, de nieuwste publicatie van onderzoeksbureau Respons in samenwerking met branchevereniging CLC-VECTA. "CLC-VECTA stelt zich ten doel om de waarde en betekenis van Live Communication te bevorderen. De nieuwe Beurzen Monitor levert een bijdrage aan dit doel omdat het een waardevolle kennisbron is die inzichten biedt in essentiële aspecten van vak- en consumentenbeurzen in Nederland voor professionals in de branche en (potentiële) gebruikers van het medium", aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

 

Facts & Figures

De Internationale Bouwbeurs in de Jaarbeurs Utrecht van organisator VNU Exhibitions voert de lijst aan van de 25 grootste Nederlandse vakbeurzen in 2011. De AutoRai van organisator Rai Exhibitions is de lijstaanvoerder van de 25 grootste consumentenbeurzen in 2011.

 

Beurzen Monitor

De Beurzen Monitor 2012 is een co-productie van Respons en CLC-VECTA. De Monitor bevat een uitvoerige analyse van de Nederlandse beurzensector, alsmede de profielen van de 50 grootste vak- en consumentenbeurzen in Nederland. Voor leden van CLC-VECTA is het volledige rapport (hardcopy & pdf) met alle gegevens en cijfers tegen een vergoeding van € 195 (excl. verzendkosten en 6% BTW) te verkrijgen. Niet-leden betalen € 295 (exclusief verzendkosten en 6% BTW).

www.clcvecta.nl

Bron: beursmonitor, clc vecta

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

The Box Company
Teambuilding in tijden van social distancing: Remote Teambuilding Experience!
The Box Company|27 May 2020

Aan het begin van de Coronacrisis heeft The Box Company een nieuwe activiteit geïntroduceerd: The Remote Teambuilding Experience. Een geweldige activiteit die vanuit huis en toch in teamverband gespeeld wordt.


Inmiddels is deze activiteit al door vele groepen en in veel verschillende landen over de hele wereld gespeeld. De activiteit is beschikbaar in Nederlands, Frans & Engels. De activiteit is naar wens ook tweetalig te spelen.


Zie hieronder een video om een goed beeld te krijgen van de activiteit: 

Like Comment
Pieter v.
Leader |

Zie voor meer infor: https://www.theboxcompany.nl/remote-teambuilding

Like | Reply

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures