12.000 m2 beursoppervlakte in het hart van Vlaanderen

12.000 m2 beursoppervlakte in het hart van Vlaanderen

Het Eurocam Media Center blijft succesvol in het aantrekken van organisatoren die op zoek zijn naar een middelgrote beursruimte. Het evenementencomplex is alsmaar vaker de gastlocatie voor trade fairs en publieke beurzen.

 

"De hallen van het mediacomplex kunnen functioneel en praktisch worden gecombineerd tot een gemeenschappelijke oppervlakte van 12.000m². Ideaal voor organisatoren die de voorkeur geven aan een persoonlijke sfeer boven een kil expo-gevoel", aldus Jens Dewart.

 

Moduleerbaar

Het moderne karakter van de hallen, in combinatie met een hoge mate van moduleerbaarheid, maken van het Eurocam Media Center een steeds populairdere beurslocatie. Klanten zoals Peugeot, Philips, Exellent en Value Chain wisten de locatie reeds te appreciëren omwille van de flexibiliteit van de zalen en de groene omgeving van de site.

 

Centrale ligging

De centrale ligging tussen Antwerpen en Brussel, op een boogscheut van de voornaamste verkeersassen, zorgt voor een vlotte bereikbaarheid. Een niet onmiskenbaar pluspunt is de grote parking en de treinhalte vlak voor de hoofdingang.

 

Ook buiten de beurshallen biedt het Eurocam Media Center groot comfort. Een ruime loskade zorgt ervoor dat alles voor en na het evenement vlot verloopt. Standhouders kunnen daarenboven overnachten op het terrein en genieten van een dagverse lunch in het restaurant.

 

Met een groene zone van 42.000m² komt men in een oase van landelijke rust die op een boogscheut is gelegen van de voornaamste verkeersassen in België. Kortom, het Eurocam Media Center biedt uiteenlopende mogelijkheden die leiden tot een geslaagde beurs of evenement.

www.eurocammediacenter.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Nieuwjaarsreceptie in een box

Nieuwjaarsreceptie in een box

Advertenties